Mona de la Puterea Dragostei, de mână cu un alt bărbat după ce a fost eliminată din emisiune: "Sufletul și inima mea!" Care este adevărul din spatele fotografiilor?

,
mona puterea dragostei
Mona de la Puterea Dragostei, de mână cu un bărbat misterios[Sursa foto: Instagram]

Mona s-a întors în țară după ce a fost eliminată de la Puterea Dragostei, iar la scurt timp, aceasta a fost surprinsă ținându-se de mână cu un alt bărbat. Despre cine este vorba?


In articol:

Mona a fost eliminată de la Puterea Dragostei, în gala de duminică, spre surprinderea tuturor concurenților aflați în competiție. Deși Adriana și Marinescu au fost votați pentru a pleca acasă, Cutia Pandorei a decis ca Mona să părăsească emisiunea, asta pentru a fi alături de copilul ei la început de an școlar.

Cu cine s-a ținut Mona de mână după ce a ieșit din casa Puterea Dragostei?

Mona, una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei, și-a luat prin surprindere prietenii virtuali după ce a postat pe instagram, la story, o fotografie în care apare ținându-se de mână cu un alt bărbat. Mulți s-au grăbit să spună că deja are o nouă relație, având în vedere că cea cu George nu a funcționat, însă ulterior, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a ținut să lămurească lucrurile pentru a nu exista confuzii. 

Citeste si: Mona de la Puterea Dragostei a răbufnit: "Nu mai dau doi bani pe..." Mai există sau nu cale de împăcare între ea și George?

mona puterea dragostei
Mona s-a ținut de mână cu un bărbat după ce a fost eliminată de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Mona a dezvăluit că cel cu care s-a ținut de mână este fratele ei, astfel că, în prezent, nu se pune problema de o altă relație. 

"Pentru cei ce vorbesc mult, prost și fără rost. Sufletul și inima mea. Pentru cei care m-ați văzut la braț cu acel bărbat, el este fratele meu, respectiv bărbatul din story-ul anterior ținându-ne de mână.", a scris Mona pe instagram.

Citeste si: George a spus totul! De ce s-a despartit, de fapt, de Mona

mona puterea dragostei
Mona a explicat cine este bărbatul cu care s-a ținut de mână[Sursa foto: Instagram]

Deși George a acuzat-o că este materialistă și că nu își dorește iubirea adevărată, ci doar un bărbat cu mulți bani care să o susțină, înainte de a pleca din emisiune, Mona s-a apropiat din nou de el, semn că încă are sentimente puternice, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Cei doi au purtat o discuție serioasă, au încercat să își rezolve neînțelegerile și rămâne de văzut dacă Mona se va mai întoarce în casă pentru a forma un cuplu cu George sau se va orienta către un alt concurent. 

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei” l-a părăsit pe George și a părăsit și casa iubirii!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Livian și Florentina se pregătesc de botez! Anunțul făcut de câștigătorul "Puterea dragostei"

USR-PLUS propune şcoala 'de la 8 la 5'

Puțini știu adevărul despre celebra Oana Cuzino. Ce studii are această de fapt și ce secret folosește ca să arate de 30 de ani, deși are 49

Bianca Comănici a ajuns la capătul puterilor: "Vreau să dorm să nu mă mai gândesc la nimic..." Mesajul emoționant transmis de fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Probleme pentru Cristian Comanici: Cristian Marinescu si-o doreste si el pe Mariana! Pe cine ar alege tanara


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies