MOMENTUL EMOTIONANT in care un barbat si-a gasit verigheta dupa ce o pierduse pe fundul unui rau! VIDEO-ul a devenit viral pe Internet

MOMENTUL EMOTIONANT in care un barbat si-a gasit verigheta dupa ce o pierduse pe fundul unui rau! VIDEO-ul a devenit viral pe Internet

Un tanar a avut parte de cea mai ghinionist zi din viata lui cand si-a pierdut verigheta in apele raului in care vaslea.

 Insa dupa 24 de ore de cautari, si-a gasit-o si astfel momentul extraordinary a fost inregistrat de prietenul lui,care de fapt este si eroul aventurii.

 
Verigheta din platina a lui Richard Ford i-a alunecat de pe deget in timp ce vaslea cu mai multi prieteni pe raul Tame, in in Tamworth, Staffordshire.

Tanarul s-a casatorit in luna august a anului trecut cu Jen, invatatoare la o scoala primara. In momentul cand a vazut ca verigheta nu mai e la locul ei pe deget, lu Richard i-a stat inima.


Richard si prietenul sau au petrecut 24 de ore cautand pe fundul raului verigheta. Eram per au in momentul in care am realizat ca verigheta imi lipseste. Am fost devastat, nu sunt fan bijuterii, insa aceasta este speciala, parca mi-am pierdut o parte din suflet.

Ne-am apucat de cautari, insa nu am gasit-o de prima data. La un moment dat, prietenul lui Richard il striga si ii arata verigheta. Momentul a fost surprins intr-un video care arata cat de exaltat a putut fi Richard la vederea bijuteriei. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate