Momente savuroase din culisele emisiunii "Puterea dragostei"! Iata ce au spus oamenii din productie despre concurenti! CINE le-a creat mereu cele mai mari probleme?

Andreea Mantea a realizat un reportaj si cu o parte dintre oamenii din productie, pe care i-a intrebat cine este concurentul care i-a suparat cel mai des.

Dupa ce a realizat un scurt reportaj cu participantii din Grecia, pe care i-a intrebat ce parere au despre concurentii romani, Andreea Mantea a trecut in revista si o parte dintre oamenii care lucreaza in productie, in spatele camerelor de filmat.

Prezentatoarea TV i-a intrebat pe toti care este concurentul ce le-a creat mereu probleme in timpul filmarilor pentru emisiune. Acestia au rapsuns in unanimitate ca Adrian este cel care a priciunuit mereu dificultati.

Citeste si: Andreea Mantea, surpriza pentru telespectatori! Imagini in premiera, din culisele emisiunii "Puterea dragostei"! Ce au spus concurentii greci despre fetele si baietii din Romania! Cine este concurentul roman care le-a fascinat pe fetele din Grecia?

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate