Andreea Mantea, surpriza pentru telespectatori! Imagini in premiera, din culisele emisiunii "Puterea dragostei"! Ce au spus concurentii greci despre fetele si baietii din Romania! Cine este concurentul roman care le-a fascinat pe fetele din Grecia?

Andreea Mantea a realizat un scurt reportaj, in care a prezentat telespectatorilor cateva momente din culisele emisiunii "Puterea dragostei".

Andreea Mantea i-a surprins pe concurentii de la "Puterea dragostei" cu un reportaj neasteptat realizat in culise, pentru ca astfel, telespectatorii sa poata vedea ceea ce se intampla si in spatele camerelor de filmat. Aceasta a interactionat si cu concurentii greci, carora le-a cerut parerea despre concurentele romance. Baietii greci au recunoscut ca este de fiecare data o incantare sa le priveasca pe holuri pe fetele romance, iar Andreea Mantea le-a confirmat acestora ca si ele sunt de-a dreptul extaziate atunci cand ii zaresc pe ei.


"De cele mai multe ori, rad... Noi ne uitam la ele, interactionam prin priviri!", a spus unul dintre concurentii greci.
Pe de alta parte, fetele din Grecia au precizat ca au fost incantate de aspectul fizic al lui Andy, dar si el la randul lui le-a facut admirat pe toate, de fiecare data cand se zareau pe holuri.

Citeste si: Simina si Alex, imagini inedite! Iata cum au fost surprinsi cei doi concurenti! Se naste un nou cuplu in casa "Puterea dragostei?


"Andy si Bogdan! Ii iubim pe baietii romani! Andy este foarte frumos!", a spus una dintre fetele din Grecia.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate