Momente emoționante la Survivor România 2021. Ei sunt câștigătorii jocului de comunicare și vor putea vorbi cu prietenii

,
Marius și Ștefan, concurenți la Survivor România 2021
Marius și Ștefan, concurenți la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ultimul joc din această săptămână a ajuns la final, astfel că după o luptă crâncenă, o echipă și-a adjudecat victoria și se va bucura de premiul pus la bătaie. Cine a câștigat ultimul joc al săptămânii?


In articol:

Chiar dacă de multe ori organismul le joacă feste și nu au întotdeauna forța necesară pentru a se impune pe traseu, Faimoșii și Războinicii nu renunță, se încăpățânează de fiecare dată și se motivează, astfel încât să obțină victoria.

Au luptat pe traseu cu toate forțele și au obținut victoria! Ce echipă de la Survivor România 2021 a câștigat jocul de comunicare?

Pe ultima sută de metri, Faimoșii și Războinicii sunt gata să dea totul pentru a obține cât mai multe victorii. Chiar dacă sunt obosiți, înfometați și măcinați de dorul de casă, concurenții din ambele echipe știu că au ajuns într-un punct cheie al competiției și că depinde doar de ei dacă vor avea sau nu șansa de a câștiga premiul cel mare.

Fiecare săptămână este specială la Survivor România 2021, traseele sunt spectaculose, iar concurenții sunt puși la grea încercare, motiv pentru care și premiile sunt pe măsură. În această seară, echipele au luptat cu toate forțele pentru a câștiga jocul de comunicare. Miza i-a motivat atât de tare pe Faimoși și Războinici încât aceștia nu au mai ținut cont de nimic, au dat tot ce au avut mai bun, au pus suflet pe traseu și au încercat să obțină fiecare punct.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Scandal in miez de noapte la Razboinici. Adelina Damian, pusa din nou la zid: "De ce ai venit aici, ai gresit emisiunea..."

Pentru că la finalul fiecărui joc doar o echipă este declarată învingătoare, în această seară, Războinicii au câștigat jocul de comunicare. Echipa albastră se va bucura de premiul pus în joc, mai exact de convorbiri telefonice cu prietenii.

Având în vedere că au obținut prima victorie din această săptămână la Survivor România 2021, concurenții din echipa Războinicilor și-au manifestat bucuria, săptămâna de joc terminându-se într-o notă pozitivă pentru ei.

Faimoșii și-ar fi dorit și ei să câștige, însă strategia lor de luptă nu a funcționat, astfel că au ratat șansa de a se bucura de premiul pus la bătaie în această seară.

La Survivor România 2021 urmează un nou consiliu de eliminare care îi va ține cu sufletul la gură pe Războinici. Nominalizate spre eliminare sunt Adelina și Maria din echipa Războinicilor, urmând ca favoritul săptămânii din echipa lor să facă o nouă nominalizare. Astfel, emoțiile sunt mai mari ca niciodată la Survivor România 2021 pentru echipa albastră.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, mesaj important în consiliul de nominalizare: „Am așteptat foarte mult acest moment...” Ce a spus Faimosul?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Apel către agenţiile de turism: „Nu mai vindeţi turiştilor cel mai toxic produs pentru Delta Dunării“

Albert, dezamăgit profund de Maria: „Am fost dus cu zăhărelul de ea...” Le-a mărturisit totul lui Zanni și lui Sebastian Chitoșcă

China are nevoie de cărbune rusesc, Moscova are nevoie de noi clienți (analiză)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

De ce nu mai aduce Maria puncte la Survivor România 2021? Războinica a dezvăluit ce i se întâmplă: „Sunt 2 motive...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies