Momente emoționante în familia lui Meryem Uzerly, frumoasa interpretă a Sultanei Hurrem! Ce a împărtășit actrița celor care-i urmăresc activitatea

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 21 sep 2022, 17:41

Moment emoționant în familia actriței Meryem Uzerly, Hurrem din Suleyman Magnificul

Sursa: Instagram

Momente emoționante în familia actriței Meryem Uzerly, frumoasa interpretă a rolului sultanei Hurrem! Actrița a ținut să împărtășească bucuria și cu cei care o îndrăgesc și-i urmăresc activitatea. 

Momente emoționante în familia îndrăgitei actrițe Meryem Uzerly, cea care a cucerit inimile fanilor odată cu rolul din serialul fenomen Suleyman Magnificul, „Muhteșem Yuzyil„.

Frumoasa actriță Meryem Uzerly  și-a aniversat recent tatăl, cu care are o relație extraordinară, iar imagini emoționante cu întreaga familie au fost postate pe pagina de Instagram a acesteia. 

Citeste si: Cine a fost prima soție a sultanului Suleyman. Motivul pentru care actorul Halit Ergenc a divorțat are legătură cu serialul „1001 de nopți„

Moment emoționant în familia lui Meryem Uzerly 

Meryem Uzerly a organizat o mică petrecere în familie pentru tatăl ei, care și-a aniversat ziua de naștere în urmă cu câteva zile. Huseyin Uzerli a fost sărbătorit de fiica și nepoatele lui, iar imaginile au fost postate pe pagina de Instagram a actriței care i-a transmis și un mesaj acestuia: „La mulți ani, TATA! Te iubim!„ este mesajul care însoțește imaginile de la petrecerea aniversară.

Tatăl actriței Meryem Uzerly, Huseyin este de naționalitate turcă, iar soția acestuia și mama actriței este originară din Germania.

Model și actriță, Meryem Uzerli a devenit cunoscută în întreaga lume odată cu apariția sa în serialul fenomen Suleyman Magnificul (Muhteșem Yuzyil), serial care a adus audiențe record postului de televiziune Kanal D. Milioane de români au urmărit, cu sufletul la gură, fiecare episod al celor patru sezoane care au fost difuzate.

Din păcate, Meryem a părăsit distribuția într-un mod intempestiv, iar rolul ei în serial a fost preluat de actrița Vahide Percin.

Citeste si: Ghinionul în dragoste o urmărește pe „Mahidevran„ și în viața reală. Află ce a pățit Nur Fettahoglu, frumoasa actriță din Suleyman Magnificul

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Meryem Uzerly, în pragul sinuciderii 

Frumoasa actrița i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii serialului-fenomen, rolul ei fiind unul extrem de iubit și de apreciat, iar înlocuirea ei în ultimele sezoane ale serialului au reprezentat un adevărat șoc pentru milioanele de admiratori din întreaga lume. 

Dar Turcia nu i-a oferit frumoasei actrițe doar momente frumoase, ci și o adevărata dramă care aproape a distrus-o pe „Sultana Hurrem„. 

Fără prea multe detalii, Meryem a părăsit camera de hotel în care locuia în Turcia și s-a întors în Germania, spre dezamăgirea fanilor care nu au mai văzut-o pe ”Sultana Hurrem„ pe micile ecrane.

Rolul ei a fost preluat de o altă actriță, Vahide Percin. De aici începe drama care a distrus-o pe frumoasa Meryem Uzerli din serialul Suleyman Magnificul și care avea să o aducă în pragul sinuciderii. 

În timpul filmărilor din Turcia, „Sultana Hurrem„ a avut o relație cu un cunoscut om de afaceri turc, Can Ateș cu care i-a făcut cunoștință chiar o colegă de platou. Meryem eram foarte îndrăgostită de acesta și avea încredere deplină în el, iar momentul în care a aflat că omul de afaceri nu i-a fost tocmai fidel s-a transformat într-o adevărată dramă care a distrus-o pe frumoasa actriță, scrie  doyouknowturkey.com . 

Momente emoționante în familia lui Meryem Uzerly, frumoasa interpretă a Sultanei Hurrem! Ce a împărtășit actrița celor care-i urmăresc activitatea

Vestea că Can Ateș a înșelat-o pe Meryem, care era și însărcinată cu omul de afaceri turc, ar fi făcut-o pe aceasta să își dorească să își pună capăt zilelor. 

În presa din Turcia de la acea vreme au apărut și informații potrivit cărora bărbatul i-ar fi cerut actriței să facă avort, lucru care a adus-o pe „Sultana Hurrem„ în pragul sinuciderii. S-a scris atunci că Meryem ar fi încercat să se arunce de la balconul camerei de hotel în care locuia la Istanbul.

Cert este că la câteva luni după ce a plecat în Germania, Meryem Uzerli a adus pe lume o fetiță pe nume Lara și a refuzat să facă comentarii referitoare la cine este tatăl acesteia. 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies