Mocanu și Andra au dat lovitura! Uite-i în noul clip al lui Florin Salam! VIDEO

Mocanu și Andra au dat lovitura, apărând în ultimul clip al lui Florin Salam, "Te iubesc de nu te vezi", în care cântă și Bogdan de la Ploiești.


In articol:

Clipul a adunat rapid, în mai puțin de o lună, aproape 6,5 milioane de vizualizări.

Mocanu și Andra apar foarte îndrăgostiți în clip, așa cum sunt și în realitate.

Ce spunea Nelson Mondialu despre apariția Andrei și a lui Mocanu în clipul lui Salam!

Într-un vlog în care a criticat-o și pe "nora" lui, Bianca, Nelson Mondialu a susținut că Bogdan Mocanu și Andra sunt "ca scaiul" și nu îi va despărți nimeni. Ei bine, s-a înșelat!

"Băi, vă spun eu, sută la milion. Andra cu Bogdan știți cum îs, lipiți ca și scaiul, amândoi. Pe-ăia nu-i desparte nimeni! Băi, voi vă dați seama că amândoi au apărut în clipul lui Florin Salam. Eu vă mai spun vouă ceva, să apari în clipul lui Florin Salam e mai ceva ca și cum ai apărea într-o imagine lângă președintele de stat. E mai ceva, mă! Că aia se uită, dar clipul cu Florin Salam, orice melodie o ascultă toată lumea de 50 de milioane de ori și-i vede. Ni-i ai pe Bogdan, ni-i ai pe Andra.

Ascultați ce vă spun eu!

Vedeți-vă de treabă cu None și cu ăsta, că nu e Andra cu niciun None", a spus Nelson Mondialu într-un vlog.

"Andra este însărcinată"! Adevărul despre anunțul care i-a șocat pe fanii "Puterea dragostei"

"Andra este însărcinată", a fost anunțul care i-a șocat, recent, pe fanii "Puterea dragostei".

Acum s-a aflat adevărul! Andra nu este însărcinată, au dezvăluit pe vlog două persoane foarte informate, fane ale emisiunii "Puterea dragostei", care găzduiesc și o emisiune online despre show-ul de la Kanal D.

"Hai să lămurim subiectul ăsta. Nu este însărcinată Andra pentru că dacă era însărcinată ne spunea. Dacă ar fi, s-ar bucura foarte tare, ar păstra copilașul și ar fi o familie foarte fericită", au susținut Reea și Tina, prietene cu numeroși concurenți de la "Puterea dragostei", printre care și Andra. 

"Se iubesc", au mai susținut ele.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate