Mocanu a aruncat bomba la "Puterea dragostei"! El și Andra s-au despărțit! Care este motivul

,

Mocanu a vorbit cu Jador pe canapea și i-a mărturisit acestuia că se desparte de Andra. Mocanu i-a dezvăluit și motivul prietenului său Jador.


In articol:

"Gata, mă despart de Andra, nu o mai bag în seamă", i-a mărturisit Mocanu lui Jador.

"Mă duc eu acasă și mă descurc, dacă vrea să vină, bine, dacă nu... (...) Azi nu vorbesc deloc cu ea", i-a mai spus Mocanu lui Jador.

Totul ar fi plecat de la gelozia Andrei. Mocanu a fost deranjat că Andra a dansat sexy cu fetele, în condițiile în care ei au mai discutat asta. "Am mai simțit o chestie, trage de emisiune", a mai spus Mocanu.

Mocanu și Andra s-au despărțit și s-au împăcat

Mocanu și Andra s-au mai despărțit și în trecut. Supărat că Andra a dansat cu Andy, rivalul lui, Mocanu a anunțat, în emisiune, despărțirea de Andra. Ulterior el a revenit asupra deciziei.

Andra a spus, într-un live, că ei doi nu s-au despărțit de fapt, ci că Bogdan Mocanu a făcut anunțul despărțirii la impuls.

"Nu ne-am împăcat, că nu ne-am despărțit. Voiam să mai apară articole despre noi, ne simțeam nebăgați în seamă", a spus Andra.

"Tu te-ai despărțit de mine, erai nervos. Știți care e prostia lui Bogdan? Că ia decizii atunci când e nervos și e inconștient. După aia vine și îmi spune "Îmi pare rău, n-am vrut să fac chestia asta, e greșeala vieții mele, dar de fapt el e fiert, fiert după mine", a mai spus Andra.

"Mai taie din ele, Gucci", a reacționat Mocanu.

 

Citește și:

Mocanu, iesire nervoasa fara precedent! Afla ce anume a declansat gelozia Andrei si ce decizie radicala vor lua cei doi in privinta relatiei lor, ASTAZI, intr-o editie...

Nelson Mondialu, răsturnare incredibilă de situație! Ce spune despre Bianca, pe care a atacat-o dur! Se schimbă totul

Puterea dragostei - Simina a spus TOT adevarul despre sarcina: cum a ajuns sa fie gravida, in cate luni e, al cui este si ce sex are bebelusul

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 24 septembrie - Prima parte. VIDEO Nicos, atac dur la Alexandra: "În ce condiții ți-ai lăsat copilul acasă?"

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 23 septembrie - Partea a doua VIDEO. Război între Mădălina și Alexandra!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies