Misterioase sunt caile Domnului! O mare de grau s-a revarsat chiar sub balcoanele iesenilor

Tocmai cand se intrebau din ce-or sa traiasca la toamna dupa atata seceta, locuitorii unei strazi din Iasi au avut o mare surpriza.

Dup-asa o vara secetoasa si atatea rugaciuni facute, iata ca acestor oameni pomana nu le-a picat din cer, ci dintr-o bena. Cum-necum, in doi timpi si trei miscari, au si dat iama in magazinul de constructii, de unde au plecat cu cele trebuincioase. Cu farasul intr-o mana si cu sacul de rafie in alta, locatarii s-au pus pe strans graunte, ca doar toamna bate la usa, iar iarna este lunga. Daca mai zaboveau un pic, era gata si faina, de sub roti.

Iata-le pe aceste doamne, de pilda. Au pus mana de la mana ca sa stranga cerealele intinse pe sute de metri, pe sosea. Daca la inceput au chicotit sfioase, imediat ce au realizat ca au fost prinse cu graul in sac, l-au desertat, rusinoase. Rapizi au fost si angajatii de la salubritate. Cand cu matura, cand cu utilajele s-au miscat iute ca sa lase liber tramvaielor blocate.

Astfel de intamplari s-au mai vazut pe meleagurile noastre. Se facea ca, tot in luna lui Gustar, dar in a XVIII- a zi, pe pamant oltenesc, mai exact in Cotofenii din Fata, un TIR plin cu alimente s-a rasurnat cat era de lat.

Daca atunci, soferul a fost de fata, astazi, cel care a umplut drumul de cereale a fugit mancand pamantul, cand a realizat ce a facut.

##VIDEO143022##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate