Miron Mitrea, dezvăluiri despre relația cu Nuțu Cămătaru. L-a fugărit pe interlop, așa cum acesta a declarat? "Eram violent"

Autor: Andrei Ionescu

Miron Mitrea

Sursa: Kanal D

Nuțu Cămătaru a declarat în trecut că a fost fugărit de către Miron Mitrea. Iată ce a mărturisit acum fostul politician PSD.

Miron Mitrea era pe vremea lui Ceaușescu șef al Autobazei 5 Ferentari. Nuțu Cămătaru declara că l-a cunoscut în copilărie pe Miron Mitrea și că a fost fugărit de acesta.

”Mă fugărea pe mine (n.r.: Miron Mitrea) și pe ceilalți băieți prin curte sau punea paznicii să ne alerge că săream gardul la Autobază ca să luăm fiare să ne jucăm”, declara Nuțu Cămătaru.

Iată ce a spus acum, la Denise Rifai, despre acel episod Miron Mitrea. 

"L-ați fugărit pe Nuțu Cămătaru?", l-a întrebat Denise Rifai pe Miron Mitrea.

"Nu-mi aduc aminte. Asta nu înseamnă că nu s-a întâmplat.

Erau destui tineri care săreau gardul la Autobază și s-ar putea să se fi întâmplat că eram destul de violent.

S-ar putea să fi fost și Nuțu, nu l-am întâlnit. Dacă sărea omul gardul, și pare să fie genul, nu cred că stătea el așa. Dacă a sărit gardul s-a întâlnit și cu mine", a dezvăluit Miron Mitrea la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D.

Citeste si: BREAKING NEWS Sorin Oprescu, condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare! Fostul edil nu s-ar afla în România! Când ar fi plecat din țară

Miron Mitrea spune că au fost teroriști la Revoluția din decembrie 1989

Miron Mitrea a făcut multe dezvăluiri interesante în emisiunea lui Denise Rifai.

Printre ele, aceea că ar fi fost teroriști la Revoluția din decembrie 1989 și chiar că el l-a prins pe unul dintre aceștia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu am prins unul. Acum, dacă o fi fost singurul, Dumnezeu să mă ierte, ce pot să spun.

Stăteam pe general Dona, aproape de Cișmigiu, în capătul străzii era o casă a Securității. Casa în care stăteam avea câteva camere la demisol.

Era un tip cu bocanci care fugea în stânga, fugea în dreapta. Știam ce armă are, era evident că nu împușcă pe nimeni, că vrea să sperie pe cineva.

În a doua sau a treia zi l-am prins. Era rezemat de un perete. Nu l-am prins, l-am luat de mână, frumos, era brunet, cu mustață, era drogat de nu mai putea să vorbească. Nu știu ce era, am presupus că era arab. L-am dat la poliție, numai că poliția din capătul străzii era formată din niște fricoși.

I-am înjurat, n-au făcut nimic. 

Zice Iliescu că n-au fost teroriști, au fost, au tras ca nebunii. Sigur că unii trăgeau în costume USLA, te las pe tine să tragi concluzia.

Erau unii care făceau atmosferă, cei din familia celor care erau la putere au tras la Revoluție.

Tot Revoluție a fost", a declarat Miron Mitrea la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citeste si: Miron Mitrea, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 21:15, la Kanal D