Miran din serialul "Hercai", noul idol al hispanicilor! Iata cum a fost primit celebrul actor Akin Akinozu in America!

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 aug 2021, 12:31
Miran din serialul Hercai, unul dintre cei mai talentati si apreciati actori tineri din Turcia
Sursa: Instagram

Rolul Miran din serialul "Hercai" i-a adus talentatului actor Akin Akinozu cel mai mare succes de pana acum!

Dupa marele succes obtinut in Turcia si in tarile europene in care a fost deja difuzat serialul de exceptie "Hercai", celebrul actor Akin Akinozu se bucura de un plus de notorietate si pe continentul american, acolo unde de cateva saptamani a inceput sa ruleze pe micile ecrane indragita productie.

Miran din serialul Hercai, noul idol al hispanicilor!

Rolul Miran din serialul de exceptie "Hercai" i-a adus succes celebrului actor Akin Akinozu si pe plan international.

Acesta a ajuns la scurt timp de la inceperea difuzarii serialului in America, pe coperta revistei "HOLA" și de asemenea a aparut si in cateva interviuri in renumitele reviste "People" și "La Opinion".

Topul celor mai premiate filme și seriale turcești. Telespectatorii din România sunt din ce în ce mai captivați de producțiile realizate în Turcia, care au un succes răsunător!

Citeste si: Incredibil! Cum arăta îndrăgitul Miran din serialul "Hercai", la vârsta majoratului! Celebrul actor Akin Akinozu a avut multe kilograme în plus!

Potrivit viatacuaromadecafea.com, indragitul actor Akin Akinozu a oferit interviuri inedite postului NBC și prin intermediul platformelor online care au avut ca invitați mai mulți actori de la Hollywood.

Celebrul actor are avantajul ca vorbeste foarte bine limba engleza, deoarece cu ani in urma a studiat in matematică aplicată in cadrul prestigioasei Universitati Berkeley din California.
Recent, celebrul actor Akin Akinozu a primit o invitatie uluitoare in Miami, in cadrul televiziunii Telemundo, care a decis sa difuzeze serialul Hercai.
Astfel, acesta a devenit idolul hispanicilor, dupa difuzarea primelor episoade ale productiei Hercai.
Intre timp, Akin Akinozu incearca pe cat posibil sa onoreze toate invitatiile si solicitarile pentru interviuri in America si de asemenea, evalueaza noile oferte de seriale pentru noul sezon in Turcia.

Citeste si: Miran din serialul "HERCAI", schimbare radicala de look! Iata cat de mult s-a transformat indragitul actor dupa incheierea filmarilor!

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies