Care a fost, de fapt, cel mai aclamat episod din serialul Hercai

Author: Ana Filip
Actualizat: 27 iul 2021, 16:44
hercai serial turcesc Foto(6)
Reyyan si Miran, personajele principale ale serialului Hercai
Sursa: Captură KANAL D

Desi fanii serialelor turcesti au ajuns sa critice la un moment dat faptul ca personajele plang prea mult si actiunea in sine este foarte trista, au existat si multe voci care au aclamat unele episoade.

Productia de exceptie Hercai a captivat atentia fanilor serialelor turcesti din multe tari in care a fost deja difuzat, datorita impresionantei povesti de dragoste infiripata intre cei doi protagonisti, Reyyan si Miran. Recent indragita productie e ajuns chiar si pe micile ecrane din America.

Cel mai aclamat episod din serialul Hercai

Faptul ca povestea de iubire a celor doi protagonisti Reyyan si Miran a avut ca punct de pornire dorinta de razbunare a temutei Azize, a fascinat telespectatorii si i-a determinat sa urmareasca cu mare nerabdare pas cu pas evolutia personajelor preferate.

Intriga captivanta a serialului a constat tocmai in decizia radicala a batranei Azize de a se razbuna cu orice pret pe familia Sadoglu, pe care o considera a fi principalul motiv al marilor sale suferinte si deziluzii traite inca din tinerete.

Daca initial telespectatorii au fost fascinati de intriga serialului Hercai si apoi de personajele care au interpretat magistral, cat si de decorurile de poveste, treptat acestia au ajuns sa critice faptul ca sunt prezentate mult prea multe scene triste, iar personajele lor preferate plang si sufera prea mult, transmitand o atmosfera apasatoare.

Insa a exista ulterior si un moment, mai exact in cadrul episodului cu numar 19, in care publicul a aclamat turnura pe care a capatat-o intreaga poveste, atunci cand planurile de razbunare puse la cale de Azize au inceput sa se destrame, iar iubirea dintre Reyyan si Miran a devenit din ce in ce mai puternica, reusind sa depaseasca toate piedicile aparute in calea fericirii lor.

Citeste si: În ce oraș din Turcia s-a filmat majoritatea episoadelor din serialul "HERCAI"? Iata cum au fost surprinsi indragitii actori in ultima zi a filmarilor!

Topul celor mai premiate filme și seriale turcești. Telespectatorii din România sunt din ce în ce mai captivați de producțiile realizate în Turcia, care au un succes răsunător!

Fanii serialului Hercai au fost incantati de faptul ca Miran a inceput treptat sa descopere adevarata fata a bunicii sale Azize si a decis sa renunte la a mai fi partas la planurile sale diabolice. Si de asemenea publicul a aplaudat si momentul in care Esma a hotarat sa vina in ajutorul lui Miran si i-a predat lui Hazar scrisoarea lui Dilsah, care ar fi putut sa ii dovedeasca nevinovatia, iar tanarul s-ar fi convins ca mama sa nu fusese ucisa de tatal lui Reyyan.

Citeste si: În ce serial va juca Ebru Sahin după ce a terminat toate filmările pentru producția "Hercai"

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies