În ce oraș din Turcia s-a filmat majoritatea episoadelor din serialul "HERCAI"? Iata cum au fost surprinsi indragitii actori in ultima zi a filmarilor!

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 iul 2021, 17:55
Foto(8)

Productia turceasca "Hercai" a captivat publicul si prin locatiile pitoresti din orasul in care s-au desfasurat filmarile, vreme de doi ani.

Chiar daca a ajuns la final pe micile ecrane in Romania, cu siguranta indragitul serial "HERCAI" va dainui in inimile telespectatorilor drept unul dintre cele mai reusite si captivante productii turcesti, atat datorita minunatei povesti de dragostei traita la intensitate maxima de cei doi protagonisti, cat datorita tuturor celorlalte elemente care au creat un adevarat fenomen.

Celebrul oras din Turcia in care s-a filmat majoritatea episoadelor din serialul "HERCAI"

Pe langa frumoasa poveste de dragostei dintre Reyyan si Miran, publicul a fost cucerit si de locatiile si decorurile incantatoare, desprinse parca din basme, in care s-au desfasurat filmarile timp de mai bine de doi ani de zile. Scenaristii si producatorii care au pus bazele acestui serial de exceptie au ales ca mare parte a filmarilor sa se realizeze in orasul Mardin, situat in provincia cu acelasi nume, din su-estul Turciei, mai exact in zona turceasca a Mesopotamiei stravechi, la circa 20 de kilometri nord de granita cu Siria si destul de aproape de Irak.


A fost aleasa aceasta zona a Turciei ca loc de desfasurare a filmarilor deoarece aici inca se mai pastreaza acel aer stravechi, precum si traditii si obiceiuri inedite, care ofera tuturor locurilor un farmec aparte.
Astfel, timp de mai bine de doi ani, actorii din distributia serialului "Hercai" au locuit si au lucrat intens pe platourile de filmare, din orasul Mardin, instalate in diverse cladiri ce constituie adevarate muzee, datorita vechii si arhitecturii impresionante.

Citeste si: Care este, de fapt, legenda din spatele serialului "HERCAI"? Iata ce reprezinta in limba turca aceasta denumire!

Un alt oras captivant prin locurile sale superbe si prin peisaje inedite, unde s-au filmat numeroase episoade din serialul "Hercai" a fost si orasul Midyat. Aici, se aflau cele doua mari conace ale familiilor Sadoglu si respectiv Aslanbey, unde s-au filmat cele mai multe cadre.


Chiar si actorii au fost extrem de incantati de toate aceste locuri si au filmat cu mare daruire fiecare scena, iar la final s-au despartit cu greu de tot ceea ce a insemnat aceasta mare productie care i-a reunit vreme de doi ani in provinci Mardin, departe de viata agitata din Istanbul.

In ultima zi a filmarilor, actorii au tinut sa sarbatoreasca incheierea cu brio a perioadei de filmari si s-au reunit pentru a marcat finalul glorios, in ciuda faptului ca ii incercau si un sentiment de tristete ca misiunea lor s-a incheiat si marea lor "familie" se va destrama.

Topul celor mai premiate filme și seriale turcești. Telespectatorii din România sunt din ce în ce mai captivați de producțiile realizate în Turcia, care au un succes răsunător!

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in ultimul episod din “HERCAI”, o poveste cu final neasteptat!

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies