Mira, surpriză de proporții pentru iubitul ei! Levi Elekes a împlinit 27 de ani! Ce dorință nebunească și-a pus tânărul

Author: Madalina Maftei

Mira, surpriză de proporții pentru iubitul ei! Levi Elekes a împlinit 27 de ani! Ce dorință nebunească și-a pus tânărul

Sursa: Instagram Mira

Mira i-a pregătit o surpriză de zile mari iubitului ei, Levi Elekes, care astăzi a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani.

Mira și Levi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, deși, la început, au ținut relația ascunsă de ochii curioșilor, acum, cei doi nu se mai feresc și postează constant filmulețe nebune cu ei în mediul online. Astăzi, artista i-a pregătit o surpriză iubitului ei, care a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani. 

Ce dorință nebunească și-a pus Levi Elekes de ziua lui

Surprizele pentru Levi au început încă de dimineață, atunci când Mira a postat mai multe filmulețe cu ei pe contul său de Instagram, acolo unde este foarte activă și împărtășește cu fanii cele mai frumoase momente din viața ei, așa cum a făcut și astăzi, de ziua iubitului ei.

”Inimă, ești pregătit să împlinești 27 de ani...lângă soție.

Nu mai sunt eu acum cea bătrână”,
a spun Mira pe InstaStory.

Citeste si: Mario Fresh și Mira, apariție surprinzătoare! Fanii au răbufnit: „Să ne înțelegem, Alexia Eram a fost de acord cu acele atingeri?!”

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Gesturile mici pe care artista le face l-au impresionat foarte tare pe iubitul ei. Levi, aflat într-o altă cameră, la etaj, timp în care lucra, artista s-a dus să-l încânte cu un tort atunci când se aștepta mai puțin. Pentru că așa este normal, tânărul și-a pus și o dorință înainte să sufle în lumânări, deși nu ar fi trebuit să dezvăluie dorința, el a mărturisit că își dorește să fie alături de

Mira până la 100 de ani, semn că o iubește foarte mult pe artistă și își dorește un viitor alături de ea.

”Să trăim împreună până la o sută de ani”, a spus Levi, înainte să sufle în lumânări.

Mira, surpriză de proporții pentru iubitul ei! Levi Elekes a împlinit 27 de ani! Ce dorință nebunească și-a pus tânărul

Mira pare multa mai liniștită și mai fericită, iar relația cu Levi a făcut-o să vadă lucrurile în alt fel. Au o relație frumoasă și se înțeleg de minune, iar momentele lor nebunești le împărtășesc cu cei din mediul online, acolo unde sunt foarte activi. Levi, la rândul lui, este urmărit de o comunitate mare.

Citeste si: Demet Özdemir și Oguzhan Koç s-au logodit oficial! Celebrul cântăreț și părintii lui au fost să o ceară familiei Ozdemir pe superba actriță, conform tradiției! Iată imagini inedite de la petrecerea de senzație!

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!