Demet Özdemir și Oguzhan Koç s-au logodit oficial! Celebrul cântăreț și părintii lui au fost să o ceară familiei Ozdemir pe superba actriță, conform tradiției! Iată imagini inedite de la petrecerea de senzație!

,
Demet Ozdemir

Demet Ozdemir si iubitul ei au sărbătorit oficial logodna

[Sursa foto: Instagram Demet Ozdemir]

Cei doi îndrăgostiți, Demet Özdemir și Oğuzhan Koç se pregătesc intens de organizarea celui mai important eveniment al vieții lor!


In articol:

Actrița Demet Ozdemir are doar 30 de ani însă a reușit în cei aproape zece ani de experiență pe micile ecrane să cucerească publicul din Turcia atât cu talentul ei actoricesc de excepție, cât și cu pasiunea și dăruirea ei pentru dans.

Celebra Demet Ozdemir trăiește cu siguranță în prezent cea mai frumoasă perioada a vieții sale, deoarece se bucură de mari succese pe plan profesional și totodată se pregătește de căsătorie. 

Demet Özdemir și Oguzhan Koç s-au logodit! Celebrul cântăreț și părintii lui au fost să o ceară familiei pe superba actriță, conform tradiției

După ce în luna februarie superba Demet Ozdemir a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, renumitul cântăreț turc, Oguzhan Koç, în această perioadă se pregătesc intens de nuntă. De curând, mai precis, în acest weekend cei doi îndrăgostiți au organizat petrecerea de logodnă, în cadrul căreia au respectat toți pașii tradiției.

Demet Ozdemir

Demet Ozdemir, o actrita completa

[Sursa foto: Instagram Demet Ozdemir]

Citeste si: Demet Ozdemir apariție uluitoare alături de viitorul ei soț! Iată cum au fost surprinși cei doi logodnici în ipostaze tandre!

Îndrăgita actriță Demet Ozdemir a devenit cunoscută publicului din România, în anul 2014, când a jucat în distribuția serialului În dragoste și în război, un rol secundar, iar apoi a revenit la Kanal D, în serialul Prizonieră destinului, în care a interpretat rolul principal alături de celebrul actor Ibrahim Celikkol.

Demet Ozdemir

Demet Ozdemir si viitorul ei sot

[Sursa foto: viatacuaromadecafea.com]

La scurt timp după încheierea filmărilor pentru serialul Prizoniera destinului, Demet Ozdemir a fost cooptată într-un alt proiect important. Este vorba despre o producție ce va fi difuzată pe platforma Disney Plus, în care îl va avea drept partener de platou pe renumitul actor turc Buğra Gülsoy.

Dincolo de viață profesională, Demet Ozdemir trăiește și pe plan personal o perioada minunată, deoarece iubește intens și urmează să devină mireasă până la sfârșitul acestei veri.

Demet și iubitul ei Oguzhan Koç s-au logodit încă din luna febriarie, atunci când frumoasă actrița a primit inelul într-un cadru romantic, însă nu au organizat o petrecere de logodnă și cu familiile lor.

Demet Ozdemir

Demet Ozdemir si viitorul ei sot, alaturi de rudele lor

[Sursa foto: viatacuaromadecafea.com]

Weekendul trecut, Demet și Oguzhan au organizat o superbă petrecere de logodnă, conform tradiției turcești, în cadrul căreia, celebrul cântăreț și părinții lui au mers la familia Ozdemir pentru a cere mâna fiicei lor. Așa cum spune tradiția, Demet a servit cafeaua viitorului mire și părinților acestuia și apoi au petrecut alături de rude și de prieteni, bucurându-se de minunatul eveniment. Celebra actrița Demeti Ozdemir a ales să poarte mai întâi o rochie albă scurtă și apoi la petrecere a îmbrăcat o rochie roz extrem de sexy și de elegantă. În vreme ce Oguzhan Koç a ales mai întâi o ținută lejeră de vara și apoi a îmbrăcat un costum elegant.

Citeste si: Demet Özdemir și Oğuzhan Koç, pregătiri intense pentru nuntă! Iată ce declarații a făcut recent îndrăgita actriță despre cel mai important eveniment din viața ei!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce poreclă are Demet Ozdemir, actrița care a jucat în serialul turcesc „Prizoniera destinului”. Iată cum o alintă apropiații pe celebra actriță

Rusia confirmă cea mai importantă demitere a unui oficial militar de la începutul războiului: cine este noul comandat al Flotei din Marea Neagră

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç, pregătiri intense pentru nuntă! Iată ce declarații a făcut recent îndrăgita actriță despre cel mai important eveniment din viața ei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies