Milioane de fani sunt in DOLIU! Un mare artist A MURIT

Milioane de fani din intreaga lume sunt in doliu dupa ce un mare artist a incetat din viata.

Actorul John Henson, fiul creatorului papusilor Muppets si al serialului de succes "Sesame Street", Jim Henson, a murit la varsta de 48 de ani, din cauza unui infarct.

The Jim Henson Company a confirmat vestea sambata, pe pagina de Facebook a companiei.

"Cu mare tristete confirmam ca John Henson, fiul lui Jim si Jane Henson si frate al Lisei, al lui Cheryl, Brian Heather, a murit la varsta de 48 de ani, din cauza unui infarct masiv, vineri, 14 februarie, in timp ce se afla acasa cu fiica sa. John a fost actionar si membru al comitetului de conducere al The Jim Henson Company", se arata in comunicatul de pe pagina de Facebook a companiei.

Fanii papusilor Muppets il cunosteau pe John dupa vocea sa, pe care si-o imprumutase personajului Sweetums, un capcaun urias si paros. John a lucrat, de altfel, la mai multe filme ale francizei de succes "The Muppets", printre care se numara "Papusile Muppets si insula comorilor/ Muppet Treasure Island", "Muppets in spatiu/ Muppets from Space", "Muppets si vrajitorul din Oz/ The Muppets' Wizard of Oz".

Dupa moartea lui Jim Henson, in 1990, un mare numar dintre rudele acestuia i-au dus mai departe mostenirea. Lisa, fiica lui Jim Henson, este CEO al companiei, iar Brian, fratele acesteia, este presedinte.

John Henson a devenit celebru ca papusar, insa lucra si in cadrul companiei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate