Mii de pensionari sunt vizați! Ce vor primi cei din aceasta categorie

Anunț important pentru foarte mulți pensionari. Totul este prevăzut în noua Lege a pensiilor.


In articol:

Proiectul a fost promulgat, luni, de către președintele Klaus Iohannis, după ce a fost asigurat de premier că au banii necesari pentru a majora pensiile.

Astfel, pentru perioadele care reprezintă, conform legii, stagiu de cotizare realizat în condiţii deosebite sau în condiţii speciale se acordă perioade suplimentare, care constituie perioade asimilate, după cum urmează:

-3 luni pentru fiecare an lucrat în condiţii deosebite de muncă;
-6 luni pentru fiecare an lucrat în condiţii speciale de muncă.

Constituie perioade asimilate şi perioada suplimentară la vechimea în muncă acordată în baza legislaţiei anterioare datei de
1 aprilie 2001 pentru perioadele realizate în grupa I, a II-a, precum şi perioada suplimentară acordată pentru stagiul de cotizare realizat în condiţii speciale şi condiţii deosebite de muncă după data de 1 aprilie 2001 şi până la data intrării în vigoare a prezentei legi.

Constituie perioade asimilate şi alte perioade suplimentare la vechimea în muncă acordate în baza legislaţiei anterioare datei de 1 aprilie 2001.

citeste stirea integrala pe capital.ro

Citeste si: Tensiunile ating cote maxime in casa "Puterea dragostei"! Mocanu si Alex Zanoaga, la un pas de bataie! Afla de la ce anume pleaca totul, MAINE, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Bianca de la "Puterea dragostei", marturisiri incredibile! "Banii trebuie investiti!" Iata ce suma uriasa a castigat Bianca pana acum in cadrul show-ului matrimonial si in ce anume are de gand sa investeasca!

Citeste si: S-a terminat prietenia? Jador l-a TAIAT pe Bogdan Mocanu! Uite ce RANA ADANCA i-a lasat pe mana

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate