Mihai Trăistariu își dorește să-și facă transplant de corp! Motivul pentru care artistul vrea să apeleze la o astfel de intervenție

,

Mihai Trăistariu vrea să-și facă transplant de corp. De ce vrea artistul să facă asta?!


In articol:

Mihai Trăistariu a uimit pe toată lumea, după ce a declarat că dorește să-și facă transplant de corp. Artistul susține că este deschis noilor tehnologii și proceduri ale viitorului.

Citeste si: Mihai Trăistariu trece prin momente cumplite! Nepoata lui a dispărut și nu este nici urmă de ea

Mihai Trăistariu își dorește să-și facă transplant de corp! Motivul pentru care artistul vrea să apeleze la o astfel de intervenție

Cântărețul a mărturisit că Trupul își dorește să fie din nou tânăr și mai mult decât atât vrea să fie înalt, iar corpul unui tânăr de 20 de ani ar fi perfect pentru el.

În cadrul unei emisiuni TV, artistul a dezvăluit că urmărește de aproximativ trei ani acest subiect. În plus, Mihai Trăistariu a precizat că ar da fericit banii să-și facă o astfel de intervenție, pentru că tot timpul și-a dorit să fie mai înalt.

Citeste si: Mihai Trăistariu a făcut declarații șocante despre modul în care tatăl lui îi trata mama: „O bătea pe maică-mea groaznic. Legată de calorifer, scos ochiul, târâtă pe jos”

„Și cu creierul, același, ca să am aceeași minte și aceeași voce, și... Doamne ajută, să se poată. Eu nu sunt împotriva tehnologiei și a schimbărilor viitorului. Ei țin cu viitorul și abia aștept să îl trăiesc”, a adăugat artistul.

„Eu urmăresc această știre de vreo trei sau patru ani, de când a apărut, cu transplantul de cap.(...) Este dubios, zici că e un film de groază, dar uite că, cine știe, viitorul sună ciudat.

E foarte controversată metoda, e deja scandal internațional pe această tema, în sensul că, na, e o situație în care să știi capul tău stă pe corpul altuia...

Nu e grozav, dar pe undeva este și interesant, pentru că, poate, unii nu sunt mulțumiți de corpul lor sau vor să schimbe ceva și s-ar putea în viitor, dacă va fi posibil și omului îi reușește... O să dea lovitura o dată și atunci vor fi și pe partea estetică astfel de operații

(...) Am avut un complex de înălțime toată viața. La 1,72, mereu am zis că sunt prea mic și că mi-e ciudă că nu am 1,85. Dacă s-ar putea în viitor să îmi fac o astfel de operație, aș da fericit banii și mi-aș schimba corpul să am 1,85, să fiu atlet de performanță sau ceva, musculos și frumos”, a mărturisit Mihai Trăistariu la Antena Stars.

"Cred cu tărie că viitorul este într-o continuă schimbare pe partea acesta. Deci dacă va fi posibil, mi-aș lua un atlet. Sunt oameni în morte clinică sau oameni care, tot așa, au niște probleme grave și nu mai trăiesc și atunci le iei corpul și îl donezi, familia contribuie acolo cumva la semnături sau chiar donatorul. Dacă știe că nu mai are de trăit, își donează corpul după ce se stinge din viață..

Ca să iei un corp așa, trebuie să găsești un tânăr la 20 de ani. Toți vrem să avem 20 de ani și să fim înalți. Cine știe cum va fi", a încheiat Mihai Trăistariu,

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Margherita de la Clejani, prima apariție publică după ce a fost înjunghiată de bărbatul pe trotinetă. Declarațiile halucinante ale artistei:”Mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt...

FOTO-VIDEO Panică în Suedia: un minor a tras cu arma într-un centru comercial

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Scandal de zile mari între Constantin Enceanu și Grigore Leșe. De la ce a pornit totul: ”Nu o să-l cheme nimeni la nunți”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies