Mihai Trăistariu trece prin momente cumplite! Nepoata lui a dispărut și nu este nici urmă de ea

,
Trăistariu

Mihai Trăistariu trece prin momente cumplite! Nepoata lui a dispărut și nu este nici urmă de ea

[Sursa foto: Facebook Mihai Trăistariu]

Momente de coșmar în familia lui Mihai Trăistariu. Nepoata lui a dispărut și nu se mai știe nimic despre ea.


In articol:

Mihai Trăistariu și familia lui sunt disperați după ce nepoata artistului a dispărut fără urmă. Tânăra nu a fost încă găsită și nimeni nu are idee unde ar fi putut să dispară.

Nepoata lui Mihai Trăistariu a dispărut fără urmă: „S-a întâmplat ceva”

Trăistariu

Nepoata lui Mihai Trăistariu a dispărut fără urmă: „S-a întâmplat ceva”

[Sursa foto: Facebook Mihai Trăistariu]

Mihai Trăistariu  trece prin momente de cumpănă după ce nepoata lui a dispărut. Tânăra este de negăsit de mai bine de doi ani, iar mama acesteia, sora lui Mihai Trăistariu, este disperată.

Artistul a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate despre cumpăna prin care trece familia lui de când a dispărut nepoata acestuia. Se pare că nepoata lui Mihai Trăistariu a trecut printr-un divorț, iar imediat după acest eveniment, tânăra de 30 de ani a dispărut fără urmă.

Citeste si: Mihai Trăistariu a făcut declarații șocante despre modul în care tatăl lui îi trata mama: „O bătea pe maică-mea groaznic. Legată de calorifer, scos ochiul, târâtă pe jos”

„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu i-a dispărut fata. O fată mare, de vreo 30 ani.

În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei”, a declarat Mihai Trăistariu.

Nepoata lui Mihai Trăistariu studia în Germania, dar s-a mutat în SUA când l-a întâlnit pe bărbatul care i-a fost soț. Pe lângă asta, Mihai Trăistariu a mai subliniat faptul că sora lui s-a dus chiar și până în America ca să-i dea de urmă tinerei, dar fără succes. Mama fetei s-a întors singură.

Citeste si: Mihai Trăistariu, primele reactii acide dupa ce Roxen a ratat calificarea in finala Eurovision! "Nu e de mirare ca Roxen nu s-a calificat in finala"

„Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe What’s App… nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole”, a mai povestit Mihai Trăistariu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mihai Trăistariu a făcut declarații șocante despre modul în care tatăl lui îi trata mama: „O bătea pe maică-mea groaznic. Legată de calorifer, scos ochiul, târâtă pe jos”

Rezultate oficiale parțiale ale referendumurilor din Ucraina - Anunțul rușilor după numărarea a aproape 30% din voturi

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Autoritățile din Dâmbovița sunt în alertă. O fată de 12 ani a fost dată dispărută! Minora a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies