Mihai Trăistariu a făcut declarații șocante despre modul în care tatăl lui îi trata mama: „O bătea pe maică-mea groaznic. Legată de calorifer, scos ochiul, târâtă pe jos”

,
Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu

[Sursa foto: Instagram Mihai Trăistariu]

Mihai Trăistariu a făcut declarații înfiorătoare în cadrul emisiunii „Teo Show”, acolo unde a vorbit despre modul în care tatăl lui a supus-o la mai multe agresiuni fizice pe mama lui. Artistul a declarat că au existat numeroase episoade care l-au marcat profund.


In articol:

Mihai Trăistariu a vorbit, în cadrul emisiunii „Teo Show” despre comportamentul violent al tatălui său față de mama sa.

Femeia a trecut prin chinuri groaznice de-a lungul căsniciei cu tatăl lui Mihai.

Mihai Trăistariu: „Taică-miu o bătea pe maică-mea groaznic”

Artistul a luat parte la episoadele în care mama lui a fost bătută cu bestialitate și sadism de căre tatăl lui, nefiind capabil să facă orice altceva decât să privească.

Mai mult de atât, Mihai Trăistariu a mai dezvăluit că rudele nu interveneau să o salveze pe mama lui, ci îi puneai vina în spate pentru comportamentul agresiv al tatălui său.

Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu

[Sursa foto: Instagram Mihai Trăistariu]

„Taică-miu o bătea pe maică-mea groaznic, asta însemnând legată de calorifer, scos ochiul, i-a pus ochi din sticlă, târâtă pe jos printre covoare… Au fost niște episoade care m-au marcat profund. Ei nu se înțelegeau, nici nu știu cum s-au combinat, în fiecare zi erau certuri, scandaluri și se ajungea la chestia asta. El devenise violent din mers, nu cred că s-a născut așa, iar din ceea ceea ce mi-au spus rudele el a devenit violent din cauza ei.

Citeste si: Fratele lui Mihai Traistariu se roaga mult si picteaza nuduri. Cat de mult seamana cei doi

Culmea este că maica-mea seamănă cu mine perfect, sau eu semăn cu ea, Dumnezeu s-o ierte, că nu mai trăiește, și mă întreb ce avea femeia asta că eu sunt un tip ok, cumințel de treaba, ce-o fi avut ea așa de îngrozitor să-i dea bătăile alea”, a declarat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu are probleme cu viața amoroasă. Artistul a încheiat o relație care a durat doi ani de zile

Mihai Trăistariu a încheiat o relație de doi ani. Acesta a fost împreună cu o fată cu 20 de ani mai tânără, menționând că este greșeala lui că tinde să îi placă, în general, fetele mult mai tinere decât el, astfel că, inevitabil, diferența de vârstă își spune cuvântul. 

Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu

[Sursa foto: Instagram Mihai Trăistariu]

„Fetele le atrag și fără bani. Nu mai funcționez așa de multă vreme. Simt dinainte de a mă întâlni cu o fată dacă e pentru bani sau nu. Eu sunt timid, într-un fel, și la început mă lăsam ales, dar acum le aleg eu pe ele. Ultima relație a durat doi ani. Eu mi-am ales-o și știu deja cum să aleg, am experiență. La început eram mai copil, mai naiv, aruncam cu banii peste tot, dar acum nu mai fac așa.”, a declarat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu: „Nu ne potriveam. Avea tendința să flirteze și nu-mi plăcea”

Mihai Trăistariu a declarat că fosta lui parteneră avea tendința să flirteze cu alți bărbați, în timp ce el refuza alte femei care îi scriau pe social media.

Citeste si: Mihai Traistariu, replica dura pentru Puya dupa ce acesta i-a transmis ca-i plac femeile: A vrut un pic de atentie, sa-si faca reclama!”

„Ea era mică. Am o tendință proastă de a-mi alege fete de 20 de ani, când eu fac 40. Aici e greșeala. Trebuie să-mi iau fete de vârsta mea pentru că gândim la fel. Erau diferențe, ea voia la club iar eu nu sunt cu gălăgia. Și uite așa, nu ne potriveam. A durat ceva pentru că ne-am potrivit la unele lucruri, dar per total nu. Avea tendința să flirteze și nu-mi plăcea chestia asta. Eu primesc câte 4-5 mesaje pe zi de la fete care îmi trimit poze, vor să se întâlnească și eu rezist tuturor tentațiilor. Deci, eu chiar primesc „oferte” și tu primești una pe lună și aproape că-i dai curs. Deci, ea era foarte impresionată dacă primea un mesaj de la un băiat.”, a mai mărturisit Mihai Trăistariu, despre fosta lui parteneră.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

La ce a ajuns să facă reclamă Mihai Trăistariu pe Instagram

Rezultate oficiale parțiale ale referendumurilor din Ucraina - Anunțul rușilor după numărarea a aproape 30% din voturi

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Mihai Trăistariu, penibil pe Facebook. ”Am zile când îmi e rușine de postările mele!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies