Mihai Constantinescu a fost înmormântat! Imagini de la funeraliile marelui cântăreț

Mihai Constantinescu a fost înmormântat astăzi, în prezența a numeroși prieteni și rude. Mai multe vedete au participat la înmormântarea cântărețului.

Slujba de la biserică s-a încheiat în jurul orei 14:30, iar sicriul a fost scos în aplauzele celor prezenți, purtat pe brațe de militari. În spatele sicriului, Simona, soția lui Mihai Constantinescu, mergea cu privirea pierdută, relatează wowbiz.ro.

Mihai Constantinescu a fost decorat post mortem cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler. Garda de onoare a stat lângă sicriul acoperit cu drapel și plin de flori tot timpul slujbei. Au fost momente emoționante, la care Simona, soția lui Mihai Constantinescu, a asistat împietrită de durere. 

Inmormantarea lui Mihai Constantinescu

Au venit să-l însoțească pe ultimul drum pe Mihai Constantinescu mulți artiști, foști colegi de-ai acestuia. Printre aceștia, Marius Țeicu, Octavian Ursulescu, Keo, Cornelia Catanga, Horia Moculescu, Silvia Dumitrescu.   

Silvia Dumitrescu la inmormantarea lui Mihai Constantinescu

Cornelia Catanga și soțul ei, Aurel Pădureanu au ajuns la biserică. Prezența Corneliei Catanga a fost neașteptată, după ce cântăreața de muzică de petrecere a avut și ea probleme grave de sănătate. ”Mihai Constantinescu a fost un model pentru toate generațiile, suferim cumplit ca a dispărut dintre noi”, a spus Cornelia Catanga. 

Cornelia Catanga la inmormantarea lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar, acolo unde avea pregătit un loc de veci de ceva vreme.

Mihai Constantinescu a murit în urma unui stop cardio-respirator

Mihai Constantinescu a murit marți seara, 29 octombrie, în jurul orelor 19:10. Artistul a suferit un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvat.

Soția lui Mihai Constantinescu a confirmat vestea cea tristă. Din primele informații, el ar fi fost resuscitat timp de 50 de minute de către medici, înainte de a fi pronunțat decesul. "În aceste momente nu pot să vorbesc. Sunt devastată, distrusă. Este adevărat, Mihai a murit!", a declarat soția lui Mihai Constantinescu, la scurt timp după decesul acestuia. 

Sunt aproximativ zece ani de când Mihai Constantinescu a început să aibă probleme cardiace. De-a lungul timpului a suferit mai multe intervenţii. În anul 2017 Mihai Constantinescu a trecut printr-o operație pe cord deschis. Intervenţia a durat aproximativ 8 ore. "Intervenția a durat 6 ore, dar m-am întors în sala de operații din cauza unei hemoragii", declara Mihai Constantinescu la TV.  De altfel, Mihai Constantinescu avea o proteză biologică în locul valvei mitrale, o proteză biologică în poziţie aortică (2018) și a suferit și un accident vascular cerebral.

 

Sursa foto: wowbiz.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate