Mihai Constantinescu a fost înmormântat! Imagini de la funeraliile marelui cântăreț

,

Mihai Constantinescu a fost înmormântat astăzi, în prezența a numeroși prieteni și rude. Mai multe vedete au participat la înmormântarea cântărețului.


In articol:

Slujba de la biserică s-a încheiat în jurul orei 14:30, iar sicriul a fost scos în aplauzele celor prezenți, purtat pe brațe de militari. În spatele sicriului, Simona, soția lui Mihai Constantinescu, mergea cu privirea pierdută, relatează wowbiz.ro.

Mihai Constantinescu a fost decorat post mortem cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler. Garda

de onoare a stat lângă sicriul acoperit cu drapel și plin de flori tot timpul slujbei. Au fost momente emoționante, la care Simona, soția lui Mihai Constantinescu, a asistat împietrită de durere. 

Au venit să-l însoțească pe ultimul drum pe Mihai Constantinescu mulți artiști, foști colegi de-ai acestuia. Printre aceștia, Marius Țeicu, Octavian Ursulescu, Keo, Cornelia Catanga, Horia Moculescu, Silvia Dumitrescu.   

Cornelia Catanga și soțul ei, Aurel Pădureanu au ajuns la biserică. Prezența Corneliei Catanga a fost neașteptată, după ce cântăreața de muzică de petrecere a avut și ea probleme grave de sănătate. ”Mihai Constantinescu a fost un model pentru toate generațiile, suferim cumplit ca a dispărut dintre noi”, a spus Cornelia Catanga. 

Mihai Constantinescu a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar, acolo unde avea pregătit un loc de veci de ceva vreme.

Mihai Constantinescu a murit în urma unui stop cardio-respirator

Mihai Constantinescu a murit marți seara, 29 octombrie, în jurul orelor 19:10. Artistul a suferit un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvat.

Soția lui Mihai Constantinescu a confirmat vestea cea tristă. Din primele informații, el ar fi fost resuscitat timp de 50 de minute de către medici, înainte de a fi pronunțat decesul. "În aceste momente nu pot să vorbesc.

Sunt devastată, distrusă. Este adevărat, Mihai a murit!", a declarat soția lui Mihai Constantinescu, la scurt timp după decesul acestuia. 

Sunt aproximativ zece ani de când Mihai Constantinescu a început să aibă probleme cardiace. De-a lungul timpului a suferit mai multe intervenţii. În anul 2017 Mihai Constantinescu a trecut printr-o operație pe cord deschis. Intervenţia a durat aproximativ 8 ore. "Intervenția a durat 6 ore, dar m-am întors în sala de operații din cauza unei hemoragii", declara Mihai Constantinescu la TV. 

De altfel, Mihai Constantinescu avea o proteză biologică în locul valvei mitrale, o proteză biologică în poziţie aortică (2018) și a suferit și un accident vascular cerebral.

 

Sursa foto: wowbiz.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mihai Constantinescu a murit: gestul cutremurator facut de sotia lui in ultimele clipe de viata

Activiștii LGBT, supărați că legea nu le permite să facă marș în Iași: 'Homofobul/rasistul Mihai Chirica vrea să interzică evenimentul'

Anamaria Prodan e în stare de șoc ! Soția lui Laurențiu Reghecampf apare într-un dosar DNA. Ce se spune despre ea

Sotia lui Adrian Daminescu, mesaj sfasietor dupa moartea lui Mihai Constatinescu: ''Intre colegii tai deja plecati...''

De ce a murit Mihai Constantinescu! Cauza decesului marelui artist. Curg râuri de lacrimi!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies