Micuta Ayse din serialul "Povestea nostra", un talent innascut, care a fascinat publicul! Iata ce familie frumoasa are celebra Beren Gokyildiz!

Beren Gokyildiz are 9 ani si a reusit sa cucereasca publicul serialelor din Turcia si nu numai.

Este singurul copil al familiei Gokyildiz si beneficiaza de toata dragostea si sustinerea parinţilor ei. Mama micutei Beren este specialista in Resurse Umane iar tatal este de profesie inginer mecanic. Beren a debutat la cinci ani in lumea filmului si a castigat multe premii, pana acum.


A primit oferte de a aparea in reclame, dupa ce s-a înscris în baza de date a unei agenţii. Asa a ajuns sa de probe pentru un serial in care a si jucat, în 2014, la numai cinci ani: "Familia mea", unde a dat viata personajului Pelin.

A urmat si debutul într-o piesa de teatru, apoi intr-un show de televiziune, și, in cele din urma, in 2016, a luat casting-ul pentru rolul din serialul "Mama". Micuta Melek a cucerit imediat publicul cu povestea ei de viata, dar si cu modul în care traieste fiecare scena. Peste tot micuta este insotita de mama sa.


In anul 2018 a fost cooptata in serialul "Povestea noastra", unde a jucat impecabil, rolul secundar Ayse, reusind sa ajunga din nou la inima publicului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate