Metoda inedită prin care un bărbat a încercat să copieze la examenul pentru permisul auto. Incredibil ce au descoperit polițiștii în masca de protecție pe care o purta

,
Descoperirea făcută de polițiști în cazul unui bărbat care susținea examenul pentru obținerea permisului de conducere
Descoperirea făcută de polițiști în cazul unui bărbat care susținea examenul pentru obținerea permisului de conducere[Sursa foto: PixaBay]

Un bărbat care își dorea să obțină permisul de conducere a găsit o metodă ingenioasă pentru a copia la proba teoretică. Ce avea bărbatul în interiorul măștii de protecție?


In articol:

Un bărbat care susținea proba teoretică pentru obținerea permisului auto, categoria B, a văzut în purtarea măștii de protecție modalitatea perfectă pentru a trece mai ușor peste această testare, fără să mai fie nevoit să învețe regulile de circulație.

Ce idee i-a venit și cum a încercat să copieze? 

Ce au descoperit polițiștii în masca de protecție pe care o purta bărbatul?

Un bărbat din orașul Modena, Italia, a dat dovadă de foarte multă imaginație în momentul în care a încercat să copieze la examenul scris pentru obținerea permisului de conducere. Candidatul a introdus o cameră video de mici dimensiuni în masca de protecție, convins de faptul că examinatorii nu vor observa acest lucru, având în vedere că masca de protecție este obligatorie. 

Cu toate acestea, planul bărbatului a fost dat peste cap de un agent de la poliția rutieră din regiunea Friuli Venezia Giulia, care participa la examen din postura de candidat fals și care i-a putut observa de aproape reacțiile, potrivit stirileprotv.ro. Bărbatul a atras atenția asupra lui după ce a devenit foarte nervos, având în permanență o stare de agitație. În plus, un alt detaliu care a stârnit suspiciuni a fost că masca de protecție pe care o purta era foarte umflată, iar bărbatul își atingea în mod constant zona gurii, având o poziție nefirească în timpul examinării.

Citeste si: Cod Rutier 2021. Ce poți păți dacă lovești o mașină în parcare și nu declari accidentul

Bărbatul a fost lăsat să termine proba scrisă a examenului pentru obținerea permisului de conducere și abia apoi polițiștii i-au cerut să predea masca de protecție, sub pretextul că vor să îi ofere una nouă în schimb. Atunci, oamenii legii au descoperit camera video ascunsă în masca de protecție.

Se pare că bărbatul comunica prin intermediul ei cu un alt bărbat aflat în exterior și care îi comunica răspunsurile corecte într-un mod inedit. Mai exact, candidatului îi vibra telefonul mobil o singură dată dacă răspunsul era corect și de două ori daca era greșit.

Camera video ascunsă în masca de protecție
Camera video ascunsă în masca de protecție [Sursa foto: Captură YouTube]

Isprava bărbatului nu a rămas nepedepsită. Pe lângă faptul că a fost declarat respins la proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului de conducere, bărbatul este acum cercetat de oamenii legii în stare de libertate pentru fraudă. 

Citeste si: Care sunt infracțiunile care îți anulează permisul de circulație

 

Citește-ne pe
Citește și:

După cât timp dispare alcoolul din organism și poți conduce mașina

Spania ignoră poziția OMS: ia în calcul administrarea unei a treia doze de vaccin

BOMBĂ! Simona Halep îl distruge pe Ion Țiriac! De ce nu l-a invitat la nunta ei și cine i-a fost NAȘ! Lovitură TOTALĂ

Redobândire permis suspendat. Ce trebuie să faci ca să intri mai repede în posesia carnetului auto

Cât costă, de fapt, școala de șoferi în 2021? Ce acte iti trebuie la dosar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies