Meteorologii Accuweather anunță vreme în general frumoasă cu șanse mici de precipitații în partea de sud a țării. Cum va fi vremea în țară sâmbătă, 15 iunie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță instabilitate atmosferică în mai multe zone ale țării

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță instabilitate atmosferică în mai multe zone ale țării, dar și temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Cum va fi vremea vineri?

Potrivit accuweather.com, de sâmbătă, 15 iunie 2024, vremea va fi extrem de călduroasă cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de de sâmbătă, 15 iunie 2024

Potrivit accuweather.com, sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi, cu unele înnorări după-amiaza și seara, mai ales în regiunea montană, dar și în estul și sud-estul țării unde este posibil să cadă ploi de scurtă durată, pe spații restrânse.

Vântul va sufla slab spre moderat cu unele intensificări în est și sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade Celsius, iar cele minime între 7 și 21 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre VSV. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade CelsiusNu sunt șanse să plouă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult noros și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre NNV.

Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius.

Vremea în Brașov

În Brașov, cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu variabil dinspre NNV. Temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius.

Pe parcursul zilei sunt șanse să plouă și să apară și descărcări electrice.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre N. Temperatura maximă a zilei va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius. Este posibil să apară precipitații însoțite de descărcări electrice.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 14 grade Celsius. Nu sunt șanse de ploaie.

Citește și: Se schimbă vremea în România: meteorologii au anunțat ploi torențiale, furtuni și grindină. Iată care sunt regiunile vizate

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 16 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Citește și: Cum ne protejăm de valul de căldură al lunii iunie?

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NNE. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă