Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor din România: Prognoza meteo pentru ziua de marți, 7 mai 2024

Author: Bianca Vidoi

Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor din România

Sursa: Unsplash

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi tot mai ridicate pentru ziua de marți.

Potrivit accuweather.com, marți, 7 mai 2024, vremea o să fie una călduroasă, însă precipitațiile își vor face simțită prezența. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 7 mai 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi călduroasă, însă aversele o să le strice planurile românilor. Cerul va fi senin în majoritatea zonelor din România, însă precipitațiile sunt așteptate în mai multe regiuni.

Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade Celsius, iar cele minime între 10 și 15 grade Celsius.

Vremea în București

Bucureștenii vor trebui să se pregătească pentru averse sau chiar furtuni, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre V. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi mai parțial însorit, indicele UV va fi 8 din 11, iar vântul va sufla 24 de km/h dinspre S. Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.

Nu sunt așteptate precipitații în această zi.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 9 km/h dinspre V. Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Pe parcursul zilei sunt posibile aversele de ploaie.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi înnorat, însă pe alocuri o să își facă apariția soarele, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 11 de km/h dinspre SV. Temperatura maximă a zilei va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Sunt așteptate ploi pe parcursul nopții.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de până la 27 de grade Celsius: Prognoza meteo pentru ziua de luni, 29 aprilie 2024

Vremea în Oradea

În Oradea, starea bună a românilor o să fie stricată de averse, indicele UV va fi de 4 din 11, iar temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 22 km/h, iar temperatura minimă va fi de 13 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații pe parcursul nopții.

Vremea în Iași

În Iași sunt așteptate câteva averse, iar vântul va sufla cu 15 de km/h. Indicele UV va fi de 4 din 11, temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Ploaia o să fie prezentă atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul o să fi înnorat pe alocuri, însă cu toate acestea, soarele își va face apariția, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 14 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 Mai 2024: ANM anunță ploi și temperaturi în scădere

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă, însă precipitațiile puternice o să le strice planurile locuitorilor, iar vântul va sufla cu 13 km/h dinspre VNV. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!