METEO cu Viviana Sposub: „Se întorc ploile” Vreme mohorâtă la nivelul întregii țări

,
meteo viviana sposub 3 mai 2022

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 3 mai 2022

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Meteorologii anunță vreme mohorâtă în mai toate regiunile țării marți, 3 mai 2022. Iată ce vești aduce Viviana Sposub la rubrica meteo.


In articol:

Săptămâna a început cu vreme în general frumoasă, însă pentru ziua de marți, 3 mai 2022, meteorologii nu au vești prea bune. Atmosfera va fi închisă, se întorc ploile, însă temperaturile se vor apropia de normalul perioadei.

Iată prognoza meteo la nivelul întregii țări.

METEO cu Viviana Sposub. Cer mai mult noros și ploi slabe

Meteorologii anunță o schimbare radicală a vremii în orele următoare. Dacă luni vremea a fost în general frumoasă, cu nori și soare, în cursul zilei de marți se întorc ploile în mai multe regiuni, acestea având caracter de aversă și fiind însoțite de descărcări electrice.

La rubrica meteo, Viviana Sposub a anunțat că la primele ore ale dimineții, cerul a prezentat înnorări în majoritatea regiunilor. Vântul a suflat slab până la moderat, iar temperaturile au fost destul de scăzute, acestea situându-se între 0 și 12 grade.

În cursul zilei de marți este anunțată o vreme închisă în toată țara. Cerul va fi variabil și va prezenta înnorări în special după amiaza și seara, mai ales în nordul, centrul, nord-vestul țării, dar și în zonele de munte. În aceste regiuni mai pot fi averse însoțite de descărcări electrice, însă nu se vor înregistra cantități însemnate de apă.

Cerul va fi mai mult noros pe tot parcursul zilei și în sud-estul țării vor mai fi ploi slabe. Valorile termice se vor apropia de normalul perioadei, acestea fiind cuprinse între 16 și 22 de grade. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM marți, 3 mai 2022. Temperaturi în creștere în toată țara. Ce maxime sunt anunțate de meteorologi

Cum va fi vremea în București? 

În București, meteorologii anunță vreme mohorâtă pentru ziua de marți, 3 mai 2022. Norii se vor strânge în special după prânz și seara, atunci când sunt anunțate ploi slabe. Maximele vor urca până la 19 grade. Vântul va sufla slab și moderat. După lăsarea serii, cerul va fi mai mult noros și este anunțată o minimă de 9 grade. 

meteo viviana sposub 3 mai 2022

Vremea va fi mohorâtă în cursul zilei de marți

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Prognoza meteo în luna mai 2022. Cum va fi vremea în ultima lună din primăvara acestui an  

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Avertismentul meteorologilor! Vor fi ninsori în mijlocul primăverii în România! Cum se prezintă vremea în perioada 16 - 18 martie 2022

O nouă facilitate pentru utilizatorii TikTok

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Meteorologii Accuweather au anunțat cum va fi vremea primăvara aceasta! Vor fi ninsori ca în mijlocul iernii în luna martie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies