Prognoza meteo ANM marți, 3 mai 2022. Temperaturi în creștere în toată țara. Ce maxime sunt anunțate de meteorologi

,
prognoza meteo anm marti 3 mai 2022

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 3 mai 2022

[Sursa foto: canva.com]

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 3 mai 2022, a fost anunțată de meteorologi. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări, ce temperaturi se vor înregistra, dar și unde vor mai fi ploi.


In articol:

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme în general frumoasă la nivelul întregii țări.

Temperaturile vor fi în creștere pe parcursul zilei în majoritatea regiunilor. Iată ce se va întâmpla cu vremea după prânz și unde mai sunt posibile precipitații sub formă de ploaie.

Prognoza meteo ANM marți, 3 mai 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Pentru ziua de marți, meteorologii anunță vreme bună în majoritatea zonelor țării. Doar după prânz și în timpul nopții vor mai fi înnorări, iar la munte, în nord-vestul teritoriului și izolat în rest pot să mai apară ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Meteorologii anunță că dimineața și noaptea mai pot fi condiții de ceață.

Maximele termice vor fi cuprinse între 14 și 23 de grade în timpul zilei de marți, 3 mai 2022. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în timpul nopții, temperaturile vor fi ceva mai scăzute, astfel că minimele vor fi cuprinse între 0 și 10 grade.

Vântul va sufla slab și moderat în toate regiunile țării.

prognoza meteo anm marti 3 mai

Meteorologii anunță vreme frumoasă la Brașov pe 3 mai 2022

[Sursa foto: pexels ]

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Vântul ne va da bătăi de cap” Ce se întâmplă cu vremea la început de săptămână

Vremea în București marți, 3 mai 2022

În București, meteorologii anunță vreme frumoasă pentru ziua de marți, cu un cer mai mult variabil și soare. După prânz și spre seară mai sunt posibile unele înnorări, însă nu vor fi condiții de ploaie.

Atmosfera va fi una plăcută, vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă va fi cuprinsă între 19 și 20 de grade. În timpul nopții, minima se va încadra între 6 și 8 grade, iar cerul va fi variabil.

Vremea în Brașov marți, 3 mai 2022

În cursul zilei de marți, vremea va fi în general frumoasă la Brașov. Cerul va fi variabil, iar soarele își va face simțită prezența pe toată durata zilei. Maxima va urca până în jurul valorii de 18 grade. În timpul nopții se vor strânge norii și pot să apară averse însoțite de descărcări electrice. Meteorologii anunță că vor scădea și temperaturile pe timpul nopții, astfel că minima va coborî până la 7 grade.

Vremea în Constanța marți, 3 mai 2022

Vreme cu nori și soare și la Constanța în cursul zilei de marți, 3 mai 2022. Temperatura maximă nu va trece de 15 grade, iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea, cerul va fi mai mult variabil, nu va ploua, iar minima se va situa în jurul valorii de 9 grade.

Citeste si: Prognoza meteo în luna mai 2022. Cum va fi vremea în ultima lună din primăvara acestui an  

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Cum va fi vara anului 2022 în România. Ce temperaturi se vor înregistra în București

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Meteorologii Accuweather au anunțat cum va fi vremea primăvara aceasta! Vor fi ninsori ca în mijlocul iernii în luna martie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies