Mesajul transant al lui CRBL pentru concurentii de la „Imi place dansul”

Tema propusa astazi concurentilor la „Imi place dansul”, „Coregrafie pe hit-uri romanesti”,  pare sa fie pe placul acestora

Tema propusa astazi concurentilor la „Imi place dansul”, „Coregrafie pe hit-uri romanesti”,  pare sa fie pe placul acestora.  Cu totii au incredere in puterea lor de seductie pe ritmurile alese cu grija, pentru a atrage aprecierea juriului, dar si pe cea a telespectatorilor. Greu de impresionat insa, CRBL tine sa le transmita un mesaj tuturor concurentilor, inainte ca dansul sa inceapa pe scena.

Vreau sa subliniez ceva important. Acum aveti mai mult timp pentru repetitii. Imi doresc sa fiti mult mai responsabili si mai corecti cu voi, mai ales in oglinda, in sala de repetitii, unde va doresc sa ajungeti cat mai multi si cat mai devreme!”, le-a spus acesta.

Citeste si: Anunț major pentru toți românii. Se schimbă totul de pe 17 august. Ce reguli se schimbă - capital.ro

In timpul show-ului, CRBL le da in continuare sfaturi pretioase tuturor concurentilor, cu unul dintre ele argumentand o nota.

Faceti, va rog, diferenta intre coregrafia de scena si coregrafia de videoclip! Ce-ai pus tu in scena acum a fost o poveste care trebuia filmata si montata ca un videoclip. Pentru scena nu te-a ajutat”, a subliniat CRBL.

In aceasta seara, un nou concurent va parasi concursul „Imi place dansul”. Cine va fi  acesta sau aceasta veti afla urmarind show-ul incepand cu ora 20:00, la Kanal D. De astazi, emisiunea va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 20:00.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies