Mesajul șocant al lui Nelson Mondialu! Cum și-a amenințat soția: "Ce-a făcut Dincă e nimic"!

Nelson Mondialu nu se dezminte. Și-a amenințat soția în ultimul vlog, amintind de faptele abominabile ale lui Gheorghe Dincă.


In articol:

Nelson Mondialu nu s-a ferit să își filmeze soția, pe Liana, în baie.

"Îți faci unghiile în loc să te pregătești... de alte evenimente", i-a transmis el.

După care a amenințat-o pe vlog, spunându-i ce îi va face dacă o prinde cu un alt bărbat. "Deci eu s-o prind cu un pas greșit, ce-a fost Dincă la televizor ăla-i nimic. Ăla o băgat-o în din ăla. Eu știi ce fac? O melestez și-o bag în ăla, stați așa că vă spune tata, în... (n.r.- în cuptor)", a spus Nelson Mondialu într-un vlog.

A dat de înțeles că nu mai întreține relații intime cu soția

Nelson a sugerat că nu mai are relații intime cu soția fiindcă nu îi mai funcționează "jucăria". Dar a spus clar că soția lui nu are voie să aibă relații intime cu altcineva!

"I-a trebuit bărbat mai mare cu 15 ani, nu s-o gândit că de la o vârstă nu mai merge trotineta? Să rebde, invers nu există. Să rebde, înțelegeți?

I-o trebuit? Să fie sănătoasă! Când o fost tânără și eu vlăjgan era bine. Acum belește ochii și nimic altceva", a spus Nelson pe vlog.

 

Citeste si: Nelson Mondialu nu e oracol! Era convins că Andra și Mocanu nu se vor despărți! Ce spunea despre cei doi

Citeste si: ''Nu stiu care dintre noi doi e mai TARANUS!'' Tensiunile ating cote maxime in casa ''Puterea dragostei''! Ce se intampla intre Jador si Andy, urmariti MIERCURI, de la 11:00 si 17:00, pe Kanal D

Citeste si: Jador s-a îmbătat! Ce s-a întâmplat în fața hotelului! Bogdan Mocanu a făcut totul public

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate