Mesajul neașteptat al lui Dan Negru postat pe Instagram la scurt timp după ce a devenit oficial vedeta Kanal D: "Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași!"

,
Dan Negru la kanal D

Dan Negru, mesaj dupa ce a devenit vedeta Kanal D

[Sursa foto: Instagram]

Oficial, Dan Negru se afla in familia Kanal D acolo unde va rescrie istorie in ce priveste divertismentul de televiziune.


In articol:

Dan Negu este oficial vedeta Kanal D, iar magicianul divertismentului de televiziune din Romania este pregatit sa cucerească în continuare publicul făcând ce știe mai bine, televiziune, la Kanal D. “

Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Cand am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă! ”, a spus Dan Negru. 

Citeste si: Dan Negru, magicianul spectacolului de televiziune, intră în echipa Kanal D!

 Primul mesaj al lui Dan Negru dupa ce a intrat in familia Kanal D

Dan Negru face parte din familia Kanal D

Dan Negru a intrat in familia Kanal D

[Sursa foto: Instagram]

Tot realizatorul si prezentatorul TV a lasat si un mesaj emotionant pe pagina de Instagram despre inceputurile sale in televiziune si despre cel care i-a marcat cariera pas cu pas ani de-a randul. "Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni!
Mulțumesc pentru toți anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei🤗 Le mulțumesc!
Porecla "regele audiențelor" le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi. Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași.

N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă! Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene." 

Dan Negru este oficial vedeta Kanal D

Anul 2022 vine, așadar, cu surprize uriașe pentru telespectatorii Kanal D, care vor avea parte de noi experiențe totale în ceea ce privește spectacolul TV la superlativ. Dan Negru e pregătit să le ofere celor de acasă, din fața micilor ecrane, enterteinment pur și reîntâlnirea cu unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Veste-șoc pentru George Burcea, iubitul Vivianei Sposub! Actorul, condamnat pentru că a condus sub influența stupefiantelor

Rusia, răspuns vehement pentru SUA după decizia Trezorerirei: 'Plata datoriilor se poate efectua în ruble'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Confruntarea momentului între mama Siminei și Alex Zănoagă! Care este, de fapt, legătura dintre Simina și Bobicioiu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies