Veste-șoc pentru George Burcea, iubitul Vivianei Sposub! Actorul, condamnat pentru că a condus sub influența stupefiantelor

,
George Burcea ar putea face inchisoare daca nu plateste amenda

George Burcea nu mai are voie sa conduca timp de un an

[Sursa foto: Captură YouTube]

Verdict dur dat de Judecatoria Buftea pentru actorul George Burcea dupa episodul stupefiantelor.


In articol:

George Burcea, iubitul Vivianei Sposub a fost condamnat de Judecatoria Buftea in cazul consumului de stupefiante. Actorul s-a urcat la volan dupa ce a consumat droguri.

George Burcea trebuie sa achite o amenda in valoare de 16000 de lei, iar daca nu o va plati, va face inchisoare. Actorul nu mai are voie sa conduca timp de un an.

Citeste si: Viviana Sposub a dat-o în bară cu ținuta din Gala Belle Epoque: "Are ceva din Mita Baston. Este veche, este un model urâțel!"

George Burcea trebuie sa plateasca o amenda de 16000 de lei pentru ca a urcat la volan sub influenta stupefiantelor

Decizia judecatorilor nu este definitiva si poate fi contestata de catre actor in termen de 10 zile.

„În baza art. 396 alin. 1, 2 şi 10 C.proc.pen. raportat la art. 61 C.pen. condamnă pe inculpatul Burcea George-Valentin la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, determinat conform art. 61 alin. 4 lit. c) C.pen., cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă stabilită conform art. 61 alin. 2 C.pen., pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. 2 C.pen”, a decis un complet de la Judecătoria Buftea.

George Burcea, primele declaratii despre copil la Bravo, ai stil1 Celebrities

Ce a dezvaluit George Burcea despre copil la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Jurații au pus tunurile pe Ruxi încă de la începutul Galei: "Trebuia să vii într-un papuc și un halat, atunci! Zici c-ai venit la repetiții!"

George Burcea risca inchisoarea daca nu isi plateste amenda

Daca George Burcea nu va plati amenda penala, numarul zilelor-amenda neplatite de inlocuieste cu numarul corespunzator de zile cu inchisoare.

George Burcea a recunoscut intr-un interviu pentru emisiunea online "In Oglinda" moderata de Mihai Ghita ca a aconsumat la vremea respectiva stupefiante fiind intr-o situatie deplorabila din punct de vedere sufleteste, insa acum este curat si nu se mai atinge de asa ceva avand in vedere ca duce o viata echilibrata alaturi de iubita lui, Viviana Sposub. Mai mult, actorul are permis sa isi vada si sa isi ia si fetitele la el si sa petreaca timp impreuna.

George Burcea

George Burcea, copilărie de coșmar

[Sursa foto: Facebook]

"Episodul cu stupefiante, da, a fost real. S-a intamplat o singura data si da, il regret. A fost o perioada destul de dificila pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt in tot felul de teste si alte lucruri. Imi pare rau ca s-a asjuns atunci in acel punct. Cu siguranta, a fost nevoie sa se intample, viata avea sa imi dea o lectie. Cu siguranta, foarte multi oameni recurg la astfel de gesturi cand se simt singuri, abandonati, singuri intr-o problema. Da, m-am simtit abandonat si de asta m-am dus intr-o alta zona. De asta am avut o scapare."  

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au ajuns romii în principatele române. Statistic, ei sunt mult mai numeroşi decât în orice ţară

Ruxi, cea mai incendiară apariție de până la acum la Bravo, ai stil! Celebrities. Jurații, cuceriți de styling-ul concurentei: "Ți-am zis că îl ai pe dracu în tine!"

Piaţa panourilor fotovoltaice a intrat într-o criză apocaliptică în Polonia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Meryem Uzerli, pregătiri intense pentru noul ei proiect! Iată în ce producție va juca în curând și cine este tânărul actor care îi va fi partener de platou! Este unul dintre cei...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies