Mesajul lui Cătălin Măruță pentru Bursucu și colegii lui, la Dimineața cu noi: "Tot ce pot să le spun e în felul următor'' Ce i-a transmis Vivianei Sposub

Author: Ana Filip
Actualizat: 08 apr 2022, 13:49
Catalin Maruta, mesaj pentru Bursucu si echipa sa
Sursa: Captură KANAL D

Cătălin Măruță, unul dintre premianții Galei "I Success Awards - Romanian Edition" a ținut să le transmită un mesaj celor patru matinali de la Dimineața cu noi.

Marți seară în cadrul Galei "I Success Awards- Romanian Edition", multe personalități de succes din diferite domenii de activitate au fost premiate pentru succesul lor. Printre acestea s-au numărat și superbă Ilinca Vandici, Nico, Paula Seling, Andreea Marin, Cătălin Măruță.

Mesajul lui Cătălin Măruță pentru Bursucu și colegii lui, la Dimineața cu noi

Îndrăgita vedetă Kanal D, Ilinca Vandici a castigat premiul pentru "Cea mai Inspirațională Prezentatoare TV", ce reprezintă o adevărată încununare a succesului de care se bucură cu emisiunea "Bravo, ai stil!".

"Sunt mândră și onorată să primesc acest premiu! Este o încununare a succesului și muncii depuse în toată această perioadă de activitate. Sunt mulți oameni inspirationali în țara noastră și dacă eu am fost premiată pentru asta, înseamnă că visul meu a prins contur. Îmi doresc să fiu în continuare o sursă de inspirație pentru oameni, pentru că aceștia să reușească să își depășească limitele, să facă mai mult pentru ei, să își pună în valoare aptitudinile și să transforme visele în realitate",

a declarat emoționată Ilinca Vandici.

Citeste si: Ilinca Vandici, premiul pentru "Cea mai Inspirațională Prezentatoare TV" în cadrul Galei "I Success Awards- Romanian Edition"

Printre vedetele premiate s-au numărat și alte personalități din domeniul televiziunii, mediul de afaceri, dar și artiști celebru și iubiți de publicul din România, care s-au bucurat de o seară specială într-un cadru minunat.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

O altă vedetă de televiziune premiată în cadrul Galei "I Success Awards- Romanian Edition", a fost Cătălin Măruță, pentru realizarea cu brio a podcastului "Acasă la Măruță". Întrebat de către reporterul de la Dimineața cu noi, ce mesaj le transmite celor patru matinali, Bursucu, Viviana, George și Patrizia, celebrul prezentator le-a urat succes cu noua lor emisiune de dimineață și le-a dorit să ajungă în trending.

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, idei de ținute la prețuri accesibile. Cum să te îmbraci vara asta cu stil și cu bani puțini, la Dimineața cu noi, 13 iulie 2022

"Tot ce pot sa le spun e in felul urmator! E sa reuseasca sa ajunga si cu programul lor de dimineata in locurile alea de trending asa cum colegul lui Bursucu, George Tanase a reusit cu foarte multe momente! Pe Viviana o salut! Ii transmit toate cele bune! Am fost colegi! Dar vezi cum e lumea asta! Ce mica! Toata lumea circula dintr-o parte in alta! Bafta! Sa aiba succes!", le-a

transmis Maruta celor patru matinali de la Dimineata cu noi.

Citeste si: Vedetele Kanal D, alături de copiii cu autism

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!