Mesajul dureros transmis de soțul Ancăi Molnar, la o zi după înmormântarea make-up artistei. Bărbatul este devastat: „Mi-e atât de dor!”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 iun 2024, 12:02

Mesajul dureros transmis de soțul Ancăi Molnar, la o zi după înmormântarea make-up artistei. Bărbatul este devastat: „Mi-e atât de dor!”

Sursa: Facebook

Claudiu Molnar, soțul Ancăi Molnar și cel care i-a fost un sprijin constant make-up artistei, în lupta cu boala, a transmis un mesaj dureros, la doar o zi după înmormântarea Ancăi.

Joi, 13 iunie, a fost o zi tristă, în care lacrimile au curs neîncetat. Anca Molnar a fost condusă pe ultimul drum de către familie și prieteni.

Mesajul transmis de soțul Ancăi Molnar, la o zi după înmormântarea make-up artistei

Claudiu Molnar, sprijinul neîncetat și partenerul de viață al make-up artistei, este copleșit de durere și tristețe, după ce a trebuit să își ia adio de la iubirea sa.

Acesta a transmis un mesaj emoționant pentru soția sa plecată la ceruri.

Citește și: Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

„Ai plecat, iubita mea. Mi-e atât de dor deja. Te iubesc pentru totdeauna! Odihnă veșnică!” a fost mesajul lui Claudiu Molnar.

Mesajul de adio postat de Anca Molnar

Deși o luptătoare, Anca Molnar a pierdut ultima și cea mai importantă bătălie cu boala nemiloasă: cancerul. Tânăra în vârstă de 35 de ani a fost diagnosticată în urmă cu un an cu tumoare pe creier și, în ciuda intervențiilor, șansele sale de viață se scurgeau.

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar: „Îmi venea să leșin!” Make-up artista nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a văzut-o pe colega sa în sicriu

Ieri, prietenii și familia au condus-o pe ultimul drum pe cea care le-a fost mamă, soție, fiică și prietenă.

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele... Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat... Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când, am sa va fac cu ochiul!”, este mesajul făcut public de apropiații Ancăi Molnar, după moartea ei.

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.