Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar: „Îmi venea să leșin!” Make-up artista nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a văzut-o pe colega sa în sicriu

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 iun 2024, 10:47

Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar: „Îmi venea să leșin” Make-up artista nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a văzut-o pe colega sa în sicriu

Sursa: Facebook

Dana Roba a fost prezentă la priveghiul Ancăi Molnar, marți seara, împreună cu o bună prietenă. Make-up artista a dezvăluit că momentul a fost unul extrem de dureros.

Anca Molnar a încetat din viață la doar 35 de ani, lăsând în urmă un val de durere în inimile familiei, prietenilor și colegilor de breaslă.

Moartea Ancăi Molnar a venit ca un șoc pentru toți cei care o cunoșteau. Tânăra a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, iar vestea tragică s-a răspândit rapid.

Pe pagina de Facebook a Ancăi, cei care au cunoscut-o și apreciat-o au lăsat mesaje emoționante de rămas bun.

Dana Roba a fost la priveghiul Ancăi Molnar

Într-un interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro, Dana Roba a împărtășit câteva detalii despre acest moment dificil. Ea a vorbit despre cât de greu i-a fost să-și ia rămas bun de la Anca și a rememorat cu emoție momentele în care aceasta era plină de viață și de energie, mergea la sală și mânca sănătos.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

„Am fost la priveghi și m-a durut capul toată noaptea și mă simt ca bătută. Abia am mers la lucru. Sunt la lucru pentru că sunt obligată să fiu, dar crede-mă starea mea era de stat acasă. Am plâns și m-am necăjit ieri când am văzut-o în scriu, pentru mine a fost un mare șoc.

Nu îmi vine să cred.

Când am ajuns lângă sicriul ei, direct așa a fost primul meu gând: puteai tu să fii anul trecut aici și copiii tăi să nu mai aibă mamă.  Îmi venea să leșin. Am fost cu o prietenă și îți spun sincer mi-a venit o stare de leșin. A fost un moment foarte greu și pentru toată Timișoara este un moment greu", a declarat  Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.

Dana Roba, mesaje de condoleanțe pentru familia Ancăi Molnar

Dana Roba a transmis condoleanțe familiei și părinților Ancăi Molnar, exprimându-și speranța că aceștia vor găsi puterea de a trece prin această perioadă dificilă și menționând că se roagă pentru ei. 

Citește și: O cunoscută make-up artistă din România s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani. Mesajul dureros transmis înainte de a părăsi această lume: „Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele”

„Mă rog pentru părinții ei ca pentru părinții mei. Este ceva îngrozitor! A fost o femeie foarte frumoasă și să mori așa... o femeie care mergea la sală în fiecare zi, mânca sănătos, ce să mai zic.

Este greu de imaginat, dar din păcate boala nu te întreabă(...) Mi-am dat seama viața asta este atât de scurtă și oamenii aleargă după bani și de fapt noi rămânem cu ce am dat și cu ce fapte bune am făcut, atât, nu cu ce am reușit să strângem.

Le transmit condoleanțe și multă putere. Eu mă rog pentru părinții Ancăi pentru că nu le este ușor”, a mai mărturisit Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.