Mesajele emoționante primite de mama Geta de la fiicele sale, cu ocazia zilei de naștere: „Ești o mamă cum rar există în lume”. Surorile Sterp se mândresc cu cea care le-a dat viață

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 dec 2023, 01:25

Mama Geta își iubește foarte mult copiii și i-a îngrijit cât de bine a putut, indiferent de greutățile pe care le-a întâmpinat pe parcurs

Sursa: Instagram

Astăzi, 24 martie, toată familia Sterp o serbează pe mama Geta. Aceasta își aniversează ziua de naștere, iar fiicele ei i-au transmis câte un mesaj de „la mulți ani” încă de la primele ore ale dimineții.

Mama Geta este în centrul atenției astăzi, căci este ziua ei de naștere. Mesajele au început să vină încă de la primele ore ale dimineții, iar aceasta le-a postat pe contul ei de Instagram, fiind mândră de iubirea pe care o primește de la copiii ei.

Surorile Sterp, urări emoționante pentru mama Geta

Mama Geta își iubește foarte mult copiii și i-a îngrijit cât de bine a putut, indiferent de greutățile pe care le-a întâmpinat pe parcurs.

Prin urmare, acum, copiii ei îi întorc toată iubirea pe care le-a oferit-o și au grijă de ea.

Încă de la primele ore ale dimineții, mama Geta a primit mesaje cu urări de la fetele ei, pe care le-a postat pe contul său de Instagram. Prima care i-a dat mesaj a fost chiar Getuța Sterp care, cu siguranță, a fost printre primele persoane care i-au urat „la mulți ani”.

Citește și: Ce pofte are Geta Sterp, însărcinată în primul trimestru. Mama Geta nu a rămas indiferentă

„Buna dimineața scumpa mea și LA MULȚI ANI! Dumnezei sa îți dea sănătate din plin, fericire, bucurii și sa fii mereu la fel de optimistă și plină de viața! Ești o mamă cum rar există in lume... îți mulțumesc pentru absolut tot ce ai făcut pentru noi! Te iubesc, draga mea!”.

Mama Geta nu a postat și răspunsul dat, dar, alături de fotografia cu mesajul primit, a scris: „Uitați ce urare frumoasă de la Getuța mea”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mama Geta este eroina Ileanei Sterp

Ileana Sterp are o fiică pe nume Carla care, în curând, va împlini doi ani, iar al doilea bebeluș urmează să se nască în mai puțin de o lună.

Aceasta înțelege foarte bine ce înseamnă eforturile făcute de o mamă și a punctat acest lucru în mesajul trimis mamei Geta.

„Mama! Nu-s cuvinte îndeasjuns să exprim tot ce am în suflet pentru tine. Pot să spun că îmi doresc să trăiești atât încât să îmi doresc să trăiești atât încât să te pot răsplăti pentru tot ce ai făcut pentru mine de când eram bebe și faci în prezent.

Citește și: Descoperirea impresionantă făcută de mama Geta! „Am găsit-o în dormitorul lui Iancu”. Nu s-ar fi așteptat la această surpriză

Îmi doresc să te îngrijesc și eu când va di nevoie la fel cum ai făcut-o tu! La mulți ani, mama mea eroină! Te iubesc!”.

Ileana Sterp a postat un filmuleț alcătuit din mai multe poze de familie, iar fanii au lăsat, în secțiunea de comentarii a acestuia, urări.

Anul trecut, mama Geta a avut parte de o petrecere pe cinste și, cel mai probabil, și anul acesta, va fi serbată ca la carte.