EXCLUSIV! Mesajele-bomba citite de Zanni in telefonul Anei Porgras. Castigatorul Survivor Romania 2021 a spus tot: Iubi, te rog raspunde...

,
Zanni despre mesajele Anei Porgras din telefon
Cum a descoperit Zanni ca Ana Porgras nu voia sa aiba nicio relatie cu el[Sursa foto: Captură YouTube]

Zanni a povestit cu lux de amanunte ce s-a intamplat intre el si Ana Porgras atunci cand gimnasta a fost prezenta in cadrul Finalei Survivor Romaina 2021.


In articol:

Zanni a fost prezent in emisiunea lui Mihai Ghita "In oglinda" unde a povestit episoade care i-au marcat existenta, unul dintre ele vizand-o direct pe femeia care ar fi putut sa ii stea alaturi si despre care credea ca il iubeste, aceasta fiind nimeni alta decat

fosta lui coechipiera Ana Porgras. Zanni si Ana nu isi mai vorbesc de cand competitia Survivor Romania 2021 a luat sfarsit, intre ei producandu-se o ruptura despre care multi apropiati spun ca nu mai exista nicio cale de impacare avand in vedere ce s-a intamplat.

Zanni, dezvaluiri despre mesajele citite in telefonul Anei Porgras dupa Marea Finala Survivor Romania 2021

Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021, dezvaluiri despre ce s-a intamplat intre el si Ana Porgras
Ce s-a intamplat intre Zanni si Ana Porgras, de fapt[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Zanni, primele declaratii despre casatorie! Se vede sau nu mire? Ce spune despre familie si copii

A venit Sebi la mine: „Mi-a spus cineva să ai grijă cu Ana”. I-am zis că nu vreau să judec un om din ce aud, poate la viața ei a făcut ce a spus el, dar ne mai schimbăm în viață. Ana era super absentă în seara aia, nu era in apele ei, se certa cu cineva pe telefon și tot părăsea grupul, se ducea să vorbească.

Ana și Zanni se muta impreuna
Ana a dezvaluit daca se muta cu Zanni[Sursa foto: Instagram]

Zanni despre mesajele Anei Porgras din telefon: "Mă, Ano, știi că mereu am fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam” 

Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog răspunde”. Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că „stai cu ăla”, o înjura ăla și ea îi zicea „Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!” Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat.

M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonul, a înghițit în sec și se făcea că plouă. Și i-am zis „Mă, Ano, știi că mereu am fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam”. Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit, în două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit”, a povestit Zanni in emisiunea lui Mihai Ghita, "In Oglinda"

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

WOW! Ce declaratie de iubire i-a facut Simona Hapciuc lui Albert Oprea dupa ce Razboinicul i-a spus ca vrea sa o vada neaparat: "Viata mea, misca-ti..."

Liderul sindical STB nu cedează în fața lui Nicușor Dan: 'Când directorul general va pleca! La negocieri, fără mine nu va merge nimeni'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Zanni, primele declaratii despre casatorie! Se vede sau nu mire? Ce spune despre familie si copii

Ce i-a facut Marilena Cuciurean lui Andrei Ciobanu dupa doar doua luni de relatie: De ce nu le zici oamenilor ca pentru asta stai cu mine?! Cum i-au taxat fanii pe cei doi?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies