WOW! Ce declaratie de iubire i-a facut Simona Hapciuc lui Albert Oprea dupa ce Razboinicul i-a spus ca vrea sa o vada neaparat: "Viata mea, misca-ti..."

Autor: Alice Popescu
Ce declaratii de iubire si-au facut Simona Hapciuc si Albert Oprea
Sursa: Instagram

Simona Hapciuc si Albert Oprea s-au apropiat foarte mult dupa terminarea competitiei Survivor Romania 2021, multi crezand ca intre ei este mai mult decat o relatie de prietenie.

Simona Hapciuc si Albert Oprea nu pot sta unul departe de celalalt, iar declaratiile pe care si le fac prin intermediul retelelor de socializare ar pune pe ganduri si pe cei mai sceptici dintre admiratorii celor doi. Desi Albert a declarat in urma cu cateva saptamani ca intre el si Simona nu exista decat o relatie de prietenie, se pare ca cei doi nu pot sta mult unul fara celalalt, cel putin declarativ.

Simona Hapciuc si Albert Oprea, noi declaratii de iubire

„Nu știu... Suntem prieteni foarte buni. Nu formăm un cuplu. Ne înțelegem foarte bine.  Fizic m-a atras de la început. Au fost mai multe fete care m-au atras, iar ea este una dintre ele.   Suntem prieteni foarte buni deocamdată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Zanni, primele declaratii despre casatorie! Se vede sau nu mire? Ce spune despre familie si copii

Simona Hapciuc catre Albert Oprea: ""Viata mea, daca vrei sa facem story-uri impreuna, misca-ti c...l ala sexos

De cateva zile, cei doi se afla la mare, insa nu impreuna, ci in statiuni diferite. Atat Albert cat si Simona au facut cateva Story-uri in care si-au exprimat dorinta de a se revedea cat mai repede, asa ca frumoasa antrenoare de fitness l-a rugat sa vina pana

la ea in statiune deoarece ea se afla cu munca la mare si nu in vacanta ca el: "Viata mea, tu esti la mare ca sa te distrezi, eu sunt la mare ca sa muncesc, asa ca daca vrei sa facem story-uri impreuna, misca-ti c...l ala sexos si adorat de toate toate gagicile din Romania, spre Saturn si facem cate Story-uri vrei tu...Te pup si te iubesc, pa!"

Citeste si: Turistii, uimiti de ce se afla pe peretele casei lui Culita Sterp! DETALIUL surprinzator de care se minuneaza trecatorii: "Oamenii vin și fac poze"

Simona Hapciuc a fost una din cele mai sexy prezente feminine de la Survivor Romania 2021, iar fostii concurenti au recunoscut dupa terminarea competitiei ca nu de putine ori s-au uitat la decolteul ei, unul dintre cei care si-au inecat privirile acolo fiind chiar Zanni care, fara rusine a spus ca i-ar fi placut sa stie daca sunt sani naturali sau

pusi si sa-i atinga." La decolteuri m-am uitat la Simona Hapiciuc care chiar era dotata. Ma uitam sa vad daca sunt adevarate sau sunt puse."

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!