Mesaje Sfântul Nicolae 2022. Cele mai frumoase urări pentru persoanele dragi

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 02 dec 2022, 11:31

Mesaje Sfântul Nicolae 2022

Sursa: unsplash

Sfântul Nicolae este sărbătorit la data de 6 decembrie, iar peste 790.000 de români își sărbătoresc onomastica, iar acestea sunt mesaje și urări pe care le puteți spune sărbătoriților.

Cu ocazia zilei în care se celebrează Sfântul Nicolae, la data de 6 decembrie, am pregătit cele mai frumoase mesaje și urări pentru persoanele drag ce poartă acest nume sfânt.

Citește și: Ce este interzis de Sfântul Nicolae. Primul lucru pe care trebuie să îl faci în dimineața zilei de 6 decembrie 2021

Mesaje Sfântul Nicolae 2022

Cu ocazia zilei de 6 decembrie, în care se celebrează Sfântul Nicolae, toți cei ce își sărbătoresc onomastica vor avea parte de mesaje și urări prin care cei dragi să transmit toate cele bune.

Peste 790.000 de persoane din întreaga țară își celebrează numele, 509.000 fiind bărbați, iar 285.000 femei, potrivit datelor Ministerului Afacerilor Interne din anul 2013. Acestea sunt cele mai frumoase mesaje și urări pe care puteți să le trimiteți celor ce poartă numele acestui sfânt.

,,Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și mai ales… multa dragoste!”

,,De Sfântul Nicolae vă doresc să aveți parte de cizmulițe pline de cadouri și cu lipici la fericire.”

,,În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfântul Nicolae să te călăuzească mereu în viață. LA MULȚI ANI!”

,,Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

,,Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae!”

,,Îți urez La mulți ani și fie ca Sfântul Nicolae să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

,,Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!”

,,Fie ca sfinții ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!”

,,Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!”

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

,,Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La Mulți Ani multă sănătate, realizări și tot ce vă doriți alături de cei dragi.”

,,Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multă sănătate, fericire și să ai parte numai de zile senine și însorite!”

Citește și: Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae

Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

,,Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Nicolae cât mai frumoasă!”

,,Iți urez ca ziua ta onomastică să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire. La Mulți Ani!”

,,Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La Mulți Ani!”

,,De ziua numelui tău, iți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La Mulți Ani!”

,,Îți urez La Mulți Ani, pentru că porți acest nume. Fie ca Sfântul Nicolae pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniște interioară.”

,,În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sf. Nicolae să te călăuzească mereu în viață.”

,,La Mulți Ani, de Sf. Nicolae! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.”

O femeie de 50 de ani a ajutat la condamnarea soțului care abuza sexual minore, după pozele indecente pe care le trimitea fetelor

Citește și: Traditii de Sfantul Nicolae. Ce cadouri se pun in ghetute in seara de 5 spre 6 decembrie

Sursa: ziarulunirea.ro, mai.gov.ro 

 

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies