Mesaje Sfântul Andrei 2022. Cele mai frumoase felicitări, urări și mesaje de La Mulți Ani pentru cei care își sărbătoresc onomastica de Sf. Andrei

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 30 nov 2022, 13:33

Mesaje de La mulți ani cu ocazia Sfântului Andrei

Sursa: freepik.com

Mesaje de „La mulți ani!” de Sf Andrei 2022. Cele mai frumoase felicitări și mesaje pentru Andrei, Andreea și toți cei care își sărbătoresc onomastica de Sf Andrei.

Mesaje de „La mulți ani!” de Sfântul Andrei 2022. Cele mai frumoase felicitări și mesaje pentru Andrei, Andreea și toți cei care își sărbătoresc onomastica de Sf Andrei, ocrotitorul românilor. 

Cu ocazia Sfântul Andrei 2022, v-am pregătit o selecție de mesaje de felicitare și urări de  La mulți ani  pe care le puteți trimite tuturor celor care își sărbătoresc miercuri ziua onomastică.

Potrivit statisticilor, peste 600.000 de români poartă numele Sfântului Apostol Andrei și își serbează ziua de nume la data de 30 noiembrie. 

Citește și: Obiectul interzis de Sfântul Andrei 2022. De ce nu trebuie să-l folosești pe 30 noiembrie

Sfântul Andrei 2022. Mesaje La mulți ani, Andrei! 

Pentru că suntem convinși că aveți rude, prieteni sau persoane dragi  care poartă numele Sfântului Apostol Andrei, am pregătit o selecție cu cele mai frumoase mesaje de  „La mulți ani!”   și urări de bine pe care le puteți trimite tuturor celor care își serbează onomastica pe data 30 noiembrie 2022, dată la care este sărbătorit Sf Andrei, sfântul ocrotitor al românilor. 

„Îti urez La mulți ani pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Andrei pe care îl reprezinti, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ti se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!„

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni.

Îți doresc o zi de Sfântul Andrei cât mai frumoasa!„ 

„În aceast zi specială, îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Sf Andrei să te ocrotească mereu! La mulți ani de ziua numelui sfânt pe care îl porți!„ 

„Să ai o zi minunată de Sf Andrei, cu sănătate si voie bună alături de cei dragi!„ 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

La mulți ani Andrei și Andreea. Cele mai frumoase mesaje de Sf Andrei 

„Cele mai frumoase dorințe să-ți devină realitate. La multi ani cu ocazia Sfântului Andrei!”

„Fie ca toate visele tale să se transforme în realitate și norocul să îți bată la ușa în fiecare zi. La mulți ani, de Sf Andrei!” 

„Să primeșți flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare să iubeșți, să strălucești, să aduci bucurie și sărbătoare! La mulți ani, Andreea!”

În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească. La mulți ani Andrei/Andreea!”

„Sărbătoare Sf Andrei să îți aducă zile senine și fericire alături de cei dragi, sănătate și cât mai multe visuri împlinite! La mulți Ani!”  

Citește și: Rugăciunea pe care trebuie să o spui de Sfântul Andrei 2022. Îndepărtează bolile și te ferește de toată răutatea

La mulți ani de Sf Andrei. Mesaje și SMS-uri pentru sărbătoriți 

,,  Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni.  Iți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”

,,Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și iți urez un sincer La Mulți Ani!”

Sfântul Andrei 2022. De ce nu se dă nimic cu împrumut de Sfântul Andrei și ce trebuie să facă toți copiii pe 30 noiembrie

,,Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Andrei pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.” 

,,Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor! ”

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies