|| Mesaje de Sfânta Maria Mică 2021 || Cele mai frumoase și mai amuzante mesaje pe care să le trimiți de Sf Maria Mică

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 08 sep 2021, 13:38
Sfânta Maria Mică se serbează pe 8 septembrie

Mesaje de Sfânta Maria Mică. Iată mesaje frumoase și mesaje amuzante pe care să le trimiți celor dragi de Sfânta Maria Mică 2021.

Sfânta Maria Mică 2021. Aproximativ 2,2 milioane de români își sărbătoresc onomastica de Sfânta Maria Mică, o proporție covârșitoare dintre aceștia fiind femei (circa 1,4 milioane). De departe cele mai multe fete sau femei care își serbează onomastica de Sfânta Maria Mică, pe 8 septembrie, se numesc Maria (circa 1.400.000 de persoane).

Aproximativ 270.000 dintre sărbătorite se numesc Mariana și în jur de 51.000

Marinela. Tot de Sfânta Maria Mică își mai sărbătoresc onomastica 25.947 de persoane cu numele Marina, 25.447 cu numele de Marilena, 10.834 cu numele Mărioara, 1.685 care se numesc Măriuca şi 162 care se numesc Măria.

Bărbații care îşi serbează onomastica de Sfânta Maria Mică sunt în număr mult mai mic, de circa 400.000. Dintre aceștia, 310.751 poartă numele de Marian, 102.620 se numesc Marin şi 3.332

se numesc Marinică.

Alte nume care se sărbătoresc de Sfânta Maria Mică și Mare sunt: Mari, Meri, Marioara, Măriuța, Marița, Mara, Mariana, Ana Maria, Marilena, Marina, Marinela, Marița, Marusia, Măriuca, Maricica, Mia, Mimi, Mioara, Marian, Marin, Marinel.

Sfânta Maria Mică: Cele mai frumoase mesaje SMS pe care să le trimiți celor dragi

Sfânta Maria Mică 2021. „Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!”

„Cineva acolo sus te iubeşte, cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

„O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine! O floare și un “La mulți ani” foarte mare! Să crești mare și frumoasă și să fii și sănătoasă!”

„Dumnezeu mi-a dat familia, Sfânta Fecioară Maria al cărei nume îl porți mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viața mea, că am și voi avea bucuria de a trăi si simți o prietenie adevărată! Să îți fie viața binecuvântare și bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porți!”

„Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi

ani!”

„E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!”

„E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani!”

„Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Este minunat să știi că cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine…dar e și mai minunat să știi că există cineva care nu-ți uită niciodata ziua de nume. La Multi Ani!”

„Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingas ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toata fericirea din lume!

„Toate cele bune de ziua ta! La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți calauzeasca pașii și Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață!

„Fie ca Sf. Fecioara Maria, al carei nume îl porți, să te ocrotească, să-ți calauzeasca pașii și să-ți lumineze calea!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria !”

„De Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!”

„O zi onomastică frumoasa! Fie ca toate întâmplarile frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

Citeste si: Când cade Sfânta Maria Mică în 2021. Tradiții și superstiții de Sfânta Maria Mică

Sfânta Maria Mică: Mesaje SMS amuzante pe care să le trimiți celor dragi 

Sfânta Maria Mică 2021.  La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!

Nu ştiu dacă îţi place numele pe care ţi l-au ales părinţii, dar eu îţi urez din suflet un călduros "La mulţi ani"! Că-ţi place sau nu, e totuşi ziua ta!

Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!

Citeste si: Ce nume se sărbătoresc pe 8 septembrie 2021? Cine își serbează ziua de Sfânta Maria Mică