Mesaje de Sf. Valentin 2023: La mulți ani, Valentin! La mulți ani, Valentina! La mulți ani, Vali! Urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 14 nov 2023, 01:50

Cele mai frumoase urări și mesaje de La mulți ani pentru Valentin și Valentina

Sursa: freepik.com

Urări, felicitări și mesaje de La mulți ani de Sfântul Valentin 2023 pentru toți cei care-și sărbătoresc onomastica pe 14 februarie.

La mulți ani de Sfântul Valentin! Felicitări, urări și mesaje de La mulți ani pentru Valentin, Valentina, Vali și toți cei care își sărbătoresc onomastica pe 14 februarie 2023, de ziua Sf Valentin

Citește și: Mesaje de 14 februarie 2023 pentru soț/ soție sau iubit/ iubită: Urări și felicitări pentru Valentine's Day și Ziua Îndrăgostiților. "Nu știu cum am trăit fără tine înainte. Acum, simt că lumea mea este completă, pentru că ești alături de mine”

La mulți ani de Sf Valentin 2023 

Ziua de 14 februarie 2023 este un prilej de a sărbători dragostea și de a manifesta iubirea, aprecierea și cele mai sincere sentimente de afecțiune față de persoana iubită, dar și ziua onomastică pentru care cei care poartă numele Sfântului Valentin sau derivate ale acestuia. De aceea am pregătit o selecție cu cele mai frumoase mesaje, urări, felicitări și gânduri bune pe care le puteți transmite sărbătoriților acestei zile. 

„Sper ca sărbătoarea Sfântului Valentin să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes! La mulți ani!„

Mesaje La mulți ani Valentin, Valentina 

Fie ca Sfântul Valentin, care te ocrotește mereu, să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!” 

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni.

Îţi doresc o zi de Sfântul Valentin cât mai frumoasă!” 

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Valentin” 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La mulți ani! Sfântul Valentin să te călăuzească mereu!„

Urări de Sfântul Valentin. La mulți ani 

„Cu ocazia acestei minunate zile de naștere îți doresc ție, dragă Valentin/Valentina tot ce este mai bun pe acest pământ și multă, multă sănătate. La mulți ani!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La

mulți ani!„

„Cu ocazia sărbătoririi numelui Sf Valentin primiți un călduros La multi ani, multă sănătate, multe realizări si tot ce vă doriți lângă cei dragi.” 

„Fie ca această zi de Sfântul Valentin să te ducă pe culmi şi mai înalte de succes şi prosperitate. Să ai o zi frumoasă! La mulţi ani!„ 

Citește și: Ziua Îndrăgostiților 2023: Povestea de mult uitată a Sfântului Valentin. Cine a fost, de fapt, acesta și de pe 14 februarie se sărbătorește iubire

Felicitări și Mesaje frumoase de Sf. Valentin 

„Astăzi este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La mulți ani draga mea Valentina!” 

„Cu ocazia zilei tale de nume, îţi doresc să ai parte de toată bunătatea vieţii, de fericire şi de împliniri!” 

„Să-ți zâmbească soarele chiar și din spatele norilor! La mulți ani fericiți Valentin, Valentina/Vali!” 

„La mulţi ani cu sănătate. Sf Valentin să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!” 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!