Mentor sau ”șarpe” pentru Animal X? Laurențiu Duță a dat cărțile pe față. Ce a însemnat, de fapt, pentru el trupa

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 oct 2022, 00:45

Laurențiu Duță este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Alături de 3 Sud Est a câștigat numeroase premii muzicale, ceea ce le-a adus și titlul de ”regii muzicii dance”.

Laurențiu Duță, invitatul din această săptămână din cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, are un palmares remarcabil. De numele său se leagă succesul mai multor trupe de la noi, precum Animal X și Candy. Puțini sunt cei care știu că Laurențiu este și producător muzical și a compus hit după hit pentru cei mai cunoscuți artiști de la noi.

A încercat Laurențiu Duță să saboteze succesul trupei Animal X?

Pe lângă faptul că este un artist remarcabil și un compozitor de mare clasă, Laurențiu Duță este și producător muzical, de numele său se leagă succesul trupei Animal X, care a făcut senzație pe piața muzicală din România.

În timp, acesta a fost acuzat că a încercat să saboteze succesul trupei Animal X. Laurențiu Duță a dat cărțile pe față la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” și a dezvăluit că a fost un mentor pentru formație, nu un ”șarpe” cum s-a spus despre el.

”Țin minte episodul, a fost un episod foarte dureros pentru mine și, la un moment dat, l-am chemat pe Șerban să discutăm față în față, pentru că noi nu avusesem o discuție ca între bărbați. La acea vreme, el era invitat la diferite emisiuni și spunea diverse despre mine, lucruri care erau total neadevărate. Eu zic că am fost mentor”, a spus Laurențiu Duță despre trupa Animal X.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Laurențiu Duță. Sunt împreună de 29 de ani și au o familie frumoasă

Artistul a dezvăluit că pe vremea când i-a cunoscut pe membri Animal X, aceștia erau doar niște copii, care nu cântau, erau dansatori, iar el a văzut potențialul în ei și i-a chemat la studio.

”Șerban era cel care cânta cel mai bine. Am reușit să fac niște piese care, la vremea aceea, au concurat efectiv, ne băteam pe locul întâi cu Animal X. Ei erau mai mult spre zona aia de adolescenți, se pictau, își făceau frizuri cât mai colorate. Am reușit cu ei o revoluție în piața muzicală românească. Din păcate, nu știu cum au ajuns ei la concluzia că eu am fost un șarpe”, a

mai spus artistul.

Citeste si: Câți ani are și cum arată fiica lui Laurențiu Duță! Deși are talent muzical, Lorena nu vrea să-i calce pe urme tatălui său