Medicul Serban Bradisteanu, trimis IN JUDECATA. Este acuzat ca l-a favorizat pe Adrian Nastase

Medicul Serban Bradisteanu, trimis IN JUDECATA. Este acuzat ca l-a favorizat pe Adrian Nastase si a amanat transferarea lui la penitenciar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata pe medicul Serban Bradisteanu pentru favorizarea lui Adrian Nastase.

Anchetatorii au precizat ca medicul serban Bradisteanu si-a folosit prerogativele sale de medic specialist in chirurgie cardiovasculara si si-a asumat internarea lui Adrian Nastase in cadrul sectiei pe care o conducea, desi diagnosticul medical nu impunea internarea in acea sectie, iar primele interventii medicale au fost realizate de un alt doctor dintr-o alta sectie.

"Desi nu a facut nicio mentiune cu privire la necesitatea unei interventii chirurgicale cardiovasculare in fisa medicala a persoanei condamnate, inculpatul Bradisteanu serban Alexandru si-a arogat fara drept calitatea de a emite opiniile oficiale ale spitalului, a preluat controlul asupra comunicarii publice si a transmis ca persoana condamnata are si alte afectiuni medicale, care, in realitate, erau secundare celor urgente gestionate deja de un alt medic", au mai aratat procurorii.

De asemenea, Bradisteanu mai este acuzat ca a evitat sa comunice oficial reprezentantilor Directiei Generale de Politie Municipiului Bucuresti daca Adrian Nastase poate fi incarcerat.

Toate aceste fapte ale medicului Serban Bradisteanu au dus la prelungirea internarii in spital si amanarea momentului transferarii lui Adrian Nastase la o unitate de detentie.

In aceasta situatie, reprezentantii Politiei Capitalei au fost nevoiti sa faca demersuri legale suplimentare pentru clarificarea indeplinirii conditiilor juridice de transfer.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate