Medicii sunt IN SOC: Acesta este CEL MAI GRAV caz de obezitate din lume! Barbatul care cantareste 610 kilograme. Nu o sa crezi cum arata din fata

,

Obezitatea este una dintre bolile cu cea mai rapida crestere in lume, lucru care ii ingrijoreaza pe specialisti.

Un barbat din Arabia Saudita a depasit insa orice limita si i-a socat pana si pe medicii care studiaza acest fenomen. Pe numele lui Khalid, el cantareste, atentie, 610 kilograme, fiind declarat drept cea mai grasa persoana inca in viata din lume.

Ce este si mai grav este ca tanarul a ajuns la aceasta greutate impresionanta la varsta de doar 20 de ani. Disperat si cu o dorinta puternica de a trai, el a facut un apel la autoritatile locale in urma cu 8 luni, cerandu-le ajutorul.

S-a bucurat de un sprijin la care nu se astepta. Acum este in grija medicilor, iar rezultatele sunt uluitoare. In primele 4 luni el a slabit nu mai putin de 320 de kilograme. Organele lui interne functioneaza in parametri normali, masa musculara i-a crescut iar acum isi poate misca si picioarele.

Khalid spera sa se poata deplasa singur, fara ajutor.

 

Citește și:

20 de citate înțelepte care te vor face să gândești dintr-o altă perspectivă

Europa ia calea Americii Latine în privința numărului de decese cauzate de Covid-19: 250.000 de oameni au murit

Rețetă de măsline pane. Cum se fac, de fapt, acestea și ce tip de măsline trebuie să folosești

Cu cine s-a iubit Zoia, singura fata a lui Nicolae Ceausescu

Mesaje, SMS-uri și felicitări deosebite de Sfânta Maria. Acum chiar se spune la mulți ani celor care poartă numele de Maria sau Marian


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies