Maurice Munteanu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

,
Maurice Munteanu  Denise Rifai

Maurice Munteanu este invitatul lui Denise Rifai

Maurice Munteanu, celebrul jurat al emisiunii “Bravo ai Stil!”, este invitatul ediției de duminica aceasta, de la ora 22:30, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.


In articol:

În vârstă de 44 de ani, Maurice Munteanu cucerește prin elegantă și stil, este editor de fashion, de 18 ani, la una dintre cele mai cunoscute reviste de modă din România, și jurat al emisiunii “Bravo, ai Stil!”, încă de la debutul acesteia, la Kanal D, în urmă cu 7 ani.

Maurice Munteanu este invitatul lui Denise Rifai

Maurice Munteanu este gata să ofere detalii inedite, mai puțin știute de publicul său, în ceea ce privește viața personală și profesională, pe parcursul celor 40 de întrebări care-i vor fi adresate, în cadrul emisiunii. Cunoscut drept o persoană asumată, cu un umor rafinat, cu o viață boemă, Maurice Munteanu pare o carte deschisă, însă mai sunt multe pagini din viață să încă “nedescifrate”.

“Ce este luxul pentru Maurice Munteanu?”, “Ce face o femeie sexy?”, “Are o vedetă dreptul să își piardă cumpătul?”, “Pe ce manele dansează Maurice Munteanu?”, “Cât de tare îți dorești un copil?”,  acestea sunt câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate lui Maurice Munteanu, într-o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică de la ora 22:30, la Kanal D.

Citeste si: Maurice Munteanu s-a baricadat în toaleta unei benzinarii. Ce s-a întâmplat cu juratul Bravo, ai stil! Celebrities: "M-am închis în baie. Nu vrei să știi ce a fost acolo!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Cine este Viviana Sposub, noua prezentatoare de la Kanal D România. Muzica, prima pasiune a vedetei

O țară din Asia care se opune Chinei are o scădere dramatică a populației

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cât a costat, de fapt, rochia pe care Viviana Sposub a purtat-o în Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies