Maurice Munteanu a sărit ca ars la Bravo, ai stil! Celebrities la adresa Vivianei Sposub: "Raluca Bădulescu nu este egal cu o manea, decât o manea sau o manea! Să nu uiți asta"

,
Maurice Munteanu ii atrage atentia lui Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities

Ce ii spune Maurice Munteanu Vivianei Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Roast-ul Vivianei Sposub, se pare, a atins mai multe puncte sensibile la Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

Venind randul juratilor, Viviana Sposub i-a luat la rand si despre fiecare a avut cateva replici pline de talc si cu umor, in acelasi timp, caci acesta este rolul roast-ului, insa Maurice Munteanu a tinut sa o corecteze totusi pe concurenta in ce o priveste pe Raluca Badulescu.

 

Maurice Munteanu ii atrage atentia Vivianei Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

"Ralucai ii place pe bogatie, pe aur mult, pe manele cantete de Ruxi. Sa stiti ca o admir foarte mult pe Raluca, pentru forta intarioara, pentru tot ce inseamna ea. Singura chestie la care ma gandesc in ultima perioada e ca a slabit foarte mult Raluca si daca o tine in ritmul asta este posibil ca peste doua sezoane sa nu o mai vedem pe scaun."

Viviana Sposub, luata la rost de Maurice Munteanu la Bravo, ai stil! Celebtrities

Ce i-a reprosat Maurice Munteanu Vivianei Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Raluca Badulescu: "Lasa, nebuno ca nu imi iei tu locul, stai potolita!"

Dupa incheierea momentului care s-a lasat si cu o autoironie, Viviana Sposub a fost apostrofata de Maurice Munteanu si a tinut sa faca o precizare in legatura cu Raluca Badulescu, vizibil deranjat de replica concurentei la adresa ei: "...care ascundea totusi niste mici dedesubturi si niste mici mari rautati.

Sa nu uiti un lucru foarte important ca una din persoanele cu cea mai mare cultura muzicala din toate domeniile este Raluca Badulescu. A nu se uita! Deci Raluca Badulescu nu este egal cu o manea, sau decat o manea sau o manea. Eu simt nevoia sa spun asta, nu ea! Mai, Viviana, tu ai inteles de ce am facut remarca asta?"

Maurice Munteanu la Bravo, ai stil! Celebrities: "Raluca Badulescu nu este egal cu o manea ..."

Ascultandu-l pe Maurice, Viviana a incercat sa intervina si sa spuna ca totul a fost un pamflet si spera ca Raluca Badulescu sa nu se fi suparat pe ea.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce a pățit Ruxi cu câteva momente înainte de a intra în Gala Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu se poate, nu înțelegeți!"

HOAȚE INGENIOASE: cum au reușit două femei să se umple de bani împrumutați

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cine este Sarah Nedelciu, noua iubită a lui Jador. Cântărețul nici nu mai iese din apartamentul ei. E total acaparat de noua cucerire

Raluca Dumitru răbufnește la Bravo, ai stil! Celebrities:"Oamenii de acasă au înțeles că sunt falsă, perversă, periculoasă"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies