Maurice Munteanu a picat de patru ori examenul la Actorie. Care au fost motivele invocate si ce cantarete celebre au luat examenul cu nota 10? Maurice Munteanu, marturisiri din adolescenta, la “Vulturii de noapte”!

,

Maurice Munteanu, unul dintre juratii emisiunii “Bravo, ai stil!” vine la “Vulturii de noapte”, intr-o editie de colectie, cu invitati de seama din showbiz-ul autohton.

In editia de maine seara a late night show-ului, difuzat la ora 23:00, Maurice Munteanu rememoreaza unele dintre momentele din adolescenta care l-au marcat profund. Din dorinta de a alege cariera de actor, vedeta a avut multiple incercari de a lua examenul la Facultatea de Actorie, insa de fiecare data acesta a fost picat de profesorii examinatori. Motivele pe care le enumera Maurice Munteanu, cu zambetul pe buze, dar si notele de la fiecare evaluare cu care a fost picat de fiecare data, sunt “naucitoare”.

“M-a picat nu o data, nu de doua ori, nu de trei ori, ci de patru ori. In primul an am picat cu 1.27, in al doilea cu 1.47, a treia oara cu 2.20, iar in al patrulea an cu 2.15. Apoi, am intrebat care ar fi problema, iar profesorul mi-a zis ca sunt anacronic. Dar aveam 18 si nu am inteles la acea varsta ce insemna(...) In al doilea an mi-au zis ca as fi un factor disturbator pentru ceilalti cetateni, colegi ai mei. Nu am inteles-o nici pe asta ”, povesteste Maurice Munteanu. 

Vedeta marturiseste ca intr-un an in care se incapatana sa ia examenul, candidati celebrii au reusit performanta de a lua nota 10, spre surprinderea lui. 

“In al doilea an in care am picat, au intrat doua fete, ceva splendid; si surori, si gemene: trupa Indiggo, ambele cu 10 ”, puncteaza vedeta.

Mai mult dezvaluiri si un show senzational in editia de maine seara, de la ora 23:00, la “Vulturii de noapte”.  

 

Citește-ne pe
Citește și:

Momente incendiare in rezervatia de distractie "Vulturii de noapte"! Nu ratati o editie spectaculoasa, cu invitati speciali, marti, de la ora 23:00, la KanalD!

Ion Cristoiu DESCIFREAZĂ tainele întâlnirii dintre Putin și Biden: A vrut să îl SEDUCĂ

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Imagini exclusive! Anna Lesko, sarutata cu foc de Vulturii de noapte

Adrian Chira, copilul genial, vine marti la "Vulturii de noapte", de la ora 23:00

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies