Adrian Chira, copilul genial, vine marti la "Vulturii de noapte", de la ora 23:00

Marti, de la ora 23:00, la Kanal D, o editie de colectie "Vulturii de noapte" il aduce in prim plan pe Adrian Chira, copilul genial.

Adrian Chira are 6 ani si este din Ganesti, Targu Mures. A inceput sa vorbeasca tarziu, dupa doi ani, dar mama ii citea diverse carti pentru copii. Dintre toate, preferatele lui erau despre pompieri si asa a facut o pasiune pentru ei.

Ulterior, mama i-a aratat si filmulete despre pompieri pe YouTube, acolo unde a vazut intamplator si o parada militara, de care a fost fascinat. De atunci, a inceput sa ii ceara tot mai multe filmulete despre armata.

Apoi a vazut impreuna cu parintii filmul "Noi, cei din linia intai" si pasiunea a crescut.

Pasiunea pentru geografie a inceput cand mama i-a cumparat harti interactive. A vazut ca are o memorie foarte buna si a inceput sa cumpere din ce in ce mai multe.

Tot cu ajutorul hartilor, Adrian a invatat si capitalele.

La 3 ani si jumatate a fost la prima parada militara la Tarnaveni, unde a intrat singur intre soldati si a defilat cu ei. In anul urmator parintii l-au dus la Targu Mures, iar acolo o jurnalista i-a luat interviu si el a redat discursul sergentului Saptefrati din filmul "Noi,cei din linia intai".

A fost remarcat astfel de ministrul Motoc de la acea vreme, care l-a invitat la minister. Cei de la minister i-au facut cadou un costum de gala.

Adrian a fost la gradinita, dar nu i-a placut. La scoala ii place foarte mult. Merge la scoala in sat, in Ganesti, dar participa la cursuri cu predare simultana, unde elevi de la clasa zero pana la clasa a patra invata impreuna. Invatatoarea a vazut ca Adrian este peste nivelul varstei, asa ca il implica in activitati specifice clasei a patra.

Parintii spun ca inca nu s-au gandit ce vor face pe viitor cu Adrian in privinta scolii.

Puteti vedea mai multe imagini cu micutul geniu Adrian intr-o editie de colectie "Vulturii de noapte" - marti, de la ora 23:00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate