Bote catre Bianca Dragusanu: „Daca acum vezi o poza cu tine, veche de 15 ani, intrebi la cine te uiti”

,

In aceasta seara, la „Vulturii de noapte”, telespectatorii vor avea ocazia sa ii vada in premiera, in acelasi platou de televiziune, pe Victor Slav si pe Bianca Dragusanu, dupa separarea acestora. Invitat in platou, se va afla si Catalin Botezatu, cel care i-a fost Biancai aproape in momente cheie, de-a lungul vietii.

Atat invitatii, cat si prezentatorii nu vor scapa de intrebari si remarci incomode, iar Bianca nu face exceptie. Insusi Catalin Botezatu o „pune la zid”, cu o constatare.

                „Daca acum vezi o poza cu tine, veche de 15 ani, intrebi la cine te uiti”, i-a spus Catalin Botezatu Biancai Dragusanu, facand referire la transformarile prin care a trecut frumoasa vedeta in timpul scurs de la intrarea ei in atentia publica si pana astazi.

Cum ii va raspunde Bianca Dragusanu lui Bote si ce va avea aceasta de spus mai departe, veti putea afla urmarind editia incendiara din aceasta „Vulturii de noapte”, de la ora 23:00, la Kanal D.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Mantea arunca BOMBA! Ce face atunci cand este singura: ''Atunci cand...''

Eșec răsunător al gigantului Alphabet: Spectaculosul proiect Loon a murit

Oamenii cu această grupă de sânge și acest RH ar avea la bază origini extraterestre. Nu vin de pe pâmânt, spun cercetătorii

Momente explozive, invitati-surpriza si replici uluitoare, intr-o noua editie incendiara "Vulturii de noapte", in aceasta seara, de la ora 23:00, la Kanal D!

Bianca Dragusanu, luata la ro(a)st de Victor Slav!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies