Matinalii de la Kanal D, mărturisiri hazlii de la pregătirile intense pentru debutul emisiunii "Dimineața cu noi", de luni, 14 martie, de la ora 08:00!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 mar 2022, 03:32

Matinalii s-au pregatit în ultimele două săptămâni într-un platou făcut special pentru „Dimineața cu noi” 

Sursa: Captură KANAL D

Bursucu, Viviana Sposub, George Tănase și chef Patrizia Paglieri s-au pregătit intens pentru nouă lor emisiune "Dimineața cu noi".

Cei patru matinali Bursucu, Viviana Sposub, George Tănase și chef Patrizia Paglieri s-au pregătit intens în aceste săptămâni pentru că emisiunea lor "Dimineața cu noi" să debuteze în forță, luni, 14 martie, de la ora 08:00, la Kanal D.

Show-ul "Dimineața cu noi" va aduce în atenția telespectatorilor în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 08:00, cele mai noi informațîi din diferite domenii de activitate, muzică de calitate, sfaturi venite din partea unor specialiști, cele mai incitante subiecte ale momentului din showbiz, dar și reportaje inedite sau interviuri în exclusivitate.

Matinalii de la Kanal D, mărturisiri hazlii de la pregătirile intense pentru debutul emisiunii "Dimineața cu noi", de luni, 14 martie

Invitați în platoul Teo Show, cei patru matinali, Bursucu, Viviana Sposub, George Tănase și chef Patrizia Paglieri au povestit că îi încearcă multe emoții, dar totodată sunt și extrem de nerăbdători că nouă emisiune să debuteze în forță și să fie primită cu brațele deschise de către telespectatori.

La intrarea in platoul în care a prezentat mulți ani emisiunea Teo Show, Bursucu a sărit să o îmbrățișeze pe fosta lui colegă, Teo Trandafir și l-a salutat si pe Mihai Mitoseru. Așa cum au obișnuit publicul, cei patru matinali au povestit cu zâmbetul pe buze cum s-au pregătit în zilele trecute pentru noua lor emisiune. Aceștia au mărturisit că au făcut multe repetiții chiar în noul platoul în care vor prezenta împreună începând de luni.

Viviana: Important este că ne înțelegem și avem câte puțîn din toate! Ne completăm fix cât trebuie! La limita suntem!

Bursucu: Trebuie să fii serios, să te trezești, să vii cu umorul după ține! trebuie să va spun ceva în premieră! Stimați telespectatori cum arată dimineață dintre Bursucu și George! Pentru că la șapte ne sunăm unul pe celălalt, de fapt eu îl sun, dar el nu știe că îl sun să văd dacă s-a trezit! Suntem în trafic! << Ce faci, mă? Neața!>>

George Tănase: Și eu în prima parte a zilei funcționez foarte bine dimineață și îi zic: <<Bine, suflete! Tu ce faci? >>  

Denise Rifai, mărturisiri uluitoare în platoul emisiunii Teo Show! Cum arată familia la care visează îndrăgita vedetă! „Îmi doream 3 băieți și o fată!”

Citeste si: Imagini în premieră cu platoul emisiunii “Dimineața cu noi”!

Citeste si: Cum arăta Bursucu Adrian Cristea pe vremea când era coregraf la “Dansez pentru tine”. Imagini de colecție cu prezentatorul de la “Dimineața cu noi”

 


Cookies